Sporda program önerisi

iFourveyn

80+
Reaksiyon skoru
114
Sporda 2.ayıma girdim ilk ay full body attım vücudun alışması için bölgesel programa geçmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim öneriniz varmı

Salonlarinizds hoca yok mu onceden de acilmisti konu yargilamiyorum sizi sadece merak ediyorum. Gittigim salonda gogus gunu icin 3 cesit bench press veren egitimli kisiler vardi incline decline flat bench press ardarda

Bench Press
Dumbbell Fly
Dumbbell Pullover
Dumbbell Shoulder Press
Lateral Raise
Dumbbell Triceps Kickback
Plank
Russian Twist

Pull-Up veya Lat Pulldown
Seated Cable Row
Face Pull
Dumbbell Shrug
Dumbbell Curl
Hammer Curl
Hanging Leg Raise
Cable Woodchopper
Benim calismam bu sekilde haftada 2 gunum agirlik idmani pazartesi gogus omuz triceps sali ise sirt trapez biceps. Bacak calismiyorum hastalik sebebiyle ama calisabilsem bacak gunu eklerdim squat deadlift bulunan kesinlikle sirt a ise bar ile row eklerdim kesinlikle.
Bench Press
Dumbbell Fly
Dumbbell Pullover
Dumbbell Shoulder Press
Lateral Raise
Dumbbell Triceps Kickback
Plank
Russian Twist

Pull-Up / Lat Pulldown
T Bar row
Face Pull
Dumbbell Curl
Hammer Curl

Squat
Romanian Deadlift
Leg Press(opsiyonel)
Leg Curl
Leg Extension
Calf Raise
Gibi bir program olabilir tabi senin hedefin neyse o daha belirli olur

Salonlarinizds hoca yok mu onceden de acilmisti konu yargilamiyorum sizi sadece merak ediyorum. Gittigim salonda gogus gunu icin 3 cesit bench press veren egitimli kisiler vardi incline decline flat bench press ardarda
Hocam yaşadığım yere 1 adet spor salonu var sahibi aşırı cimri biri planlı üyelikler paralı yardımcı olmuyorlar maalesef

Hocam yaşadığım yere 1 adet spor salonu var sahibi aşırı cimri biri planlı üyelikler paralı yardımcı olmuyorlar maalesef
Güray aydın hipertrofi porogramını uygula sana daha iyi bir program hazırlayan olmaz para ödemedikce

Ekler

• 1000037580.webp
    1000037580.webp
    24.8 KB · Hit: 6
Evet kendine göre 4 güne düşürebilrsin idmanı veya zor gelirse set sayısını azaltırsın. Salonunda olmayan makine vb illa vardır programda yapay zekaya sorarsın bunun alternatifi nedir ne yapayım diye

Evet kendine göre 4 güne düşürebilrsin idmanı veya zor gelirse set sayısını azaltırsın. Salonunda olmayan makine vb illa vardır programda yapay zekaya sorarsın bunun alternatifi nedir ne yapayım diye
Upper lower da düşündüm ama hangisi daha iyi sence

Rir 1-2 falan ne anlama geliyor
Tükeniş tekrarı kısaca şöyle örneğin rir2 dediği en fazla 2 tekrar daha cıkabileceğini hissettiğinde bırak tükenişe gitme diyor. Rir 1 de tükeniş tekrarını atma bırak demek cünkü herkesin bildiği gibi herzaman tükenişe gitmek doğru değil.

Bu da olabilir yeni baslamis yaza kadar devam edecek isine yarayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,575
Üyeler
189,865
Son üye
Furkan Uluğbey
Geri