sportive.com güvenilir mi?

CHEX

80+
Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar merhaba çok istediğim bir ayakkabıyı sportiveden 90tl ucuza buldum yalı spordan almıştım ayakkabıyı ilk ama kalıbı küçükmüş ve altında siyah izler vardı ürünü çok fazla iade etmişler sanırım :d neyse uzatmayayım ayakkabı alıp sorun yaşayan var mı pahalı çünkü alacağım ayakkabı iadede falan sorun yaşayan oldu mu? ,tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum iyi forumlar

Ben önceden kapıda ödemeli (iyi ki) ayakkabı siparişi vermiştim aylardır ne gelen bir şey var ne onaylanan sipariş.

Ben önceden kapıda ödemeli (iyi ki) ayakkabı siparişi vermiştim aylardır ne gelen bir şey var ne onaylanan sipariş.
kapıda ödeme seçeneği yok güvenilire benziyo ama, ayakkabı yine olmazsa beğenmezsem falan iadede sorun olur mu onu merak ediyom ya başka forumlara baktım çoğu insan sıkıntı çıkıyo yazmış ama sorun olmadı diyende var normalde almazdım ama bu ayakkabının 43ü sadece bu sitede var

Güvenilir merak etme

EDİT: Ertesi gün kargoya verdiler ve 2günde geldi sorunsuz mis gibi birde 90 lira daha ucuza aldım çok mutluyum

orjinal mi knk? ben de alırım belki
aynen orijinal aldığım ürün nike odyssey react flyknit 2 koşu ayakkabısı arıyorsan öneririm çok rahat ama kalıp az bir şey küçük yarım numara büyük almanı tavsiye ederim kalmamışsa 1numara büyüğü de olur denemek lazım iadede bir sorun çıkartırlar mı bilmiyorum ama ürün ve ayakkabı kutusu tertemiz geldi yalı spordan gelen kutu follofoş olmuştu :D

Geri