trenboloneren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,137
Sp de bir kişi playlistimi beğenmiş ve takip etmiş onun kim olduğunu nerden görüyoz
Profşle git takipçilere tıklaSp de bir kişi playlistimi beğenmiş ve takip etmiş onun kim olduğunu nerden görüyoz
Playlisti beğenen kişiye bakamazsın ama seni takip birine profilden bakabilirsin. Profile girince takipçiler kısmına tıklarsan görürsün.
Profşle git takipçilere tıkla
Ben playlisti takip eden kişiyi görmek istiyorum normal takipçimı deilProfil kısmından takipçilere bakman lazım.
Ben playlisti takip eden kişiyi görmek istiyorum normal takipçimı deil
Yazdığın şeyle arkadaşın sorduğu sorunun alakası yok.
- Spotify uygulamasını aç.uygulama simgesi, üstünde üç tane kıvrımlı siyah çizgi bulunan yeşil bir çemberdir.
- Yakın zamanda gelen bir güncellemeyle Spotify artık insanların herkese açık profillerinde, takip ettikleri çalma listelerini otomatik olarak göstermiyor. Bu güncelleme nedeniyle bu yöntem yalnızca çalma listeni takip eden kişi onu Spotify uygulamasında "public" (herkese açık) olarak işaretlediyse işe yarar.
- Başkasının çalma listesini takip edersen ve bunun profilinde herkese açık şekilde görünmesini istersen çalma listesini aç, sağ üst köşedeki üç noktalı menüye dokun ve make public'i (herkese açık yap) seç.
Nazı yok ülenYazdığın şeyle arkadaşın sorduğu sorunun alakası yok.
Kardeşim playlistini beğenen veya takip eden kişiyi göremezsin.