Yardım Spotify Ses Seviyesi Değişmiyor

efehsgal

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhabalar, sadece spotify kullanırken sağ alttan ses seviyesini hiçbir türlü ayarlayamıyorum hep en yüksek seviyedei 0 yapsam bile aynı.
Ses düzey karıştırıcısından 0 yapınca ses gidiyor onun dışı hiçbir türlü ses seviyesi değişmiyor.
Spotifyda "Ses normalleştirmesi" özelliğini söyleyecekler için onu da açtım sorun hala devam ediyor.
Kulaklık Razor Blackshark v2

Merhabalar, sadece spotify kullanırken sağ alttan ses seviyesini hiçbir türlü ayarlayamıyorum hep en yüksek seviyedei 0 yapsam bile aynı.
Ses düzey karıştırıcısından 0 yapınca ses gidiyor onun dışı hiçbir türlü ses seviyesi değişmiyor.
Spotifyda "Ses normalleştirmesi" özelliğini söyleyecekler için onu da açtım sorun hala devam ediyor.
Kulaklık Razor Blackshark v2
hocam sağ alttan imleçinizi ses düğmesinin üzerine getirin sağ tıklayın ses ayarlarına tıklayın çıkış bölümünden kendi kulaklığınızı seçin alta gelişmiş ayarları kapalı hale getirin
1750182681880.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam size tavsiyem software yüklemeyin yükleyecekseniz razer synapse 3 ü kullanın yada hiç kullanmayın

hocam sağ alttan imleçinizi ses düğmesinin üzerine getirin sağ tıklayın ses ayarlarına tıklayın çıkış bölümünden kendi kulaklığınızı seçin alta gelişmiş ayarları kapalı hale getirin Alıntıyı görüntüle

hocam size tavsiyem software yüklemeyin yükleyecekseniz razer synapse 3 ü kullanın yada hiç kullanmayın
hocam gerçekten işe yaradı çok teşekkür ederim, ama yaptığım an ses kalitesindeki düşüşü ciddi anlamda farkettim. software mikrofon yüzünden kullanmak zorundayım o yüzden synapse 4 yüklü ne yapayım sizce

hocam sağ alttan imleçinizi ses düğmesinin üzerine getirin sağ tıklayın ses ayarlarına tıklayın çıkış bölümünden kendi kulaklığınızı seçin alta gelişmiş ayarları kapalı hale getirin Alıntıyı görüntüle

hocam bu arada discordda ekran paylaşınca arkadaşlarımda cızırtı sesi oluyormuş onu da çözdün allah razı olsun

Son düzenleme:
hocam bence softwareyi silin silerseniz revo uninstaller ile silin sonra yukarda attığım fotoda kini en baştakini açın (ses iyileştirmelerini)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,765
Üyeler
188,474
Son üye
Arda Akçil
Geri