Spotifydan Yt musice geçiş programi

Listelerimi Yt musice aktarmaya çalışıyorum hangi programı kullanabilirim. Tunemymusic 500 tane aktarıyor sadece devede tüy. Chat gptye sordum python ile aktarmaya çalıştım olmadı client id secret id falan ekledikten sonra bir hata verdi
SongShift kullanıyorum ben nerdeyse bütün platformlar var bir bakın

25 dolar diye duymuştum ama öyle yapmazlar muhtemelen, intihar olur.
Daha yeni geçtim, yapmasınlar ya. Bu arada YouTube Music’te nedense ses kalitesi daha iyiydi. Spotify’a geçince ses azaldı, kalite de bayağı düştü gibi geldi bana. EQ hariç tüm ayarlar en iyi seçeneklerde ve ses de yüksekte olmasına rağmen, YouTube Music’te Metallica dinlerken son ses rahatsız ederdi, 2-3 tık kısardım. Spotify’a geçince ise tam seste bile çok hafif rahatsız ediyor; ya 1 tık kısarım ya da hiç kısmam. Aslında tekrar Apple Music’e geçesim var. Spotify’a geçmemin sebebi, arkadaşımla ortak playlist yapmanın daha kolay olmasıydı.

Ölene kadar spotify devam
5 dk premiumsuz kaldım 1 şarkıya 3 reklam dayamışlar yavaş yavaş fiyatını da arttırıyorlar resmen insanlar direk premium alsın diye kullanıcıyı bunaltmaya çalışıyor eskiden daha düşünceliydi bunlar :D

Lütfen Iphone-AirPods ikilisine sahip olanlar Apple Music kullansınlar. Ricamdır. Azcık ekosistemin hakkını verin be biladerr

Spotify: ben napayım tl değerini, zararına mı çalışayım? sunucu mu patlatayım? zamanında oy verirken düşünecektiniz hahaha

Spotify bölgesel fiyat yapmazsa dolara GE-ÇE-MEZ.
Eğer tam fiyat olan 26 dolardan Türkiyeye giriş yaparsa Tr deki kullanıcı kitlesinin %95 ini anında kaybeder ve tr pazarından hızlı şekilde çekilir. Spotify tr ye çok da az olmayan bir yatırım yaptığını düşünürsek Spotify kolay kolay ağır zamlar yapamaz yada bir anda tam fiyattan dolara geçemez çünkü kullanıcılarının tekele bağlı olmadığını bariz şekilde biliyor.

5 dk premiumsuz kaldım 1 şarkıya 3 reklam dayamışlar yavaş yavaş fiyatını da arttırıyorlar resmen insanlar direk premium alsın diye kullanıcıyı bunaltmaya çalışıyor eskiden daha düşünceliydi bunlar :D
Müzik zaten beleş biz verdikleri diğer hizmetlere makul bir fiyat ödemeye razıyız ama yani bu tür şeyler kan emicilik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lütfen Iphone-AirPods ikilisine sahip olanlar Apple Music kullansınlar. Ricamdır. Azcık ekosistemin hakkını verin be biladerr
Donumuda Apple'a cevireyim mi hocam Apple music kullanabilmek için

YT Premium alırsanız Tunemymusic ile limitsiz ve ücretsiz bir şekilde aktarım yapabilirsiniz.

Müzik zaten beleş biz verdikleri diğer hizmetlere makul bir fiyat ödemeye razıyız ama yani bu tür şeyler kan emicilik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Donumuda Apple'a cevireyim mi hocam Apple music kullanabilmek için
bknz. sahip olanlar

YouTube Premium üyesi olursan TuneMyMusic de ücretsiz aktarım sağlıyor. YouTube Music'te ayarlarda gizlilik ve veriler kısmına gir, diğer uygulamalardan aktar seçeneği var.

Kral zamanında bende az uğraşmadım bu konuda. Yt premiumun varsa kitaplığa git en alttan diğer uyulamalardan aktar var. Ücretli uygulamaya yönlendiriyor ücretsiz bir şekilde aktarıyorsun. Tek çıkar mantıklı yol buydu bende

Eğer kayıpsız ses dinlemek istiyor isen Spotify iyi ama parasını da vereceksin.
Onun dışında modlu da kurarsın.

Geri