Neler Yeni

SQL ve C#'dan Anlayan Varsa Yardım Lütfen !?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Arkadaşlar SQL ile Veritabanlı kullanıcı girişi ve kaydetmesi örneği yapmam gerekli nasıl olacağına dair fikri ve yardımcı olabilecek biri varsa yazabilir mi ?

Discord : FOXN#7854

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptığın araştırmadan yazdığın kodda nerede takıldın?
Source paylaş yardım edelim.
Yok SQL derslerine bugün geçtik de kodu yazmakla alakalı demiştim ben yani takıldığım yerlerde ekran açıp yardım alabileceğim biri

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Yok SQL derslerine bugün geçtik de kodu yazmakla alakalı demiştim ben yani takıldığım yerlerde ekran açıp yardım alabileceğim biri
Yukarıda nasıl olacağına dair fikri olan var mı demişsin. Şimdi aslında dersler sonrası yardıma ihtiyaç duyduğunda danışabileceğin birini aradığını ima ediyorsun. Sana bunları anlatan kişilere danışsan daha iyi olabilir aslında. Burada da kişisel projelerine elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz gibime geliyor.

Başka sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yukarıda nasıl olacağına dair fikri olan var mı demişsin. Şimdi aslında dersler sonrası yardıma ihtiyaç duyduğunda danışabileceğin birini aradığını ima ediyorsun. Sana bunları anlatan kişilere danışsan daha iyi olabilir aslında. Burada da kişisel projelerine elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz gibime geliyor.

Başka sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Anlatmak istediğim yanımda yoldaş olacak biri işte yani hocam :/

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yazılımda yoldaşın var zaten google,youtube ve stackoverflow.

Top Bottom