samurayjackk24
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Evet arkadaşlar başlıktaki gibi müthiş finaller yapabilirken senarist en kötüsünü bulmayı başarmış bomboş olay örgüsü yapmışlar sizler ne düşünüyorsunuz.
Ne ara izledin la hepsiniEvet arkadaşlar başlıktaki gibi müthiş finaller yapabilirken senarist en kötüsünü bulmayı başarmış bomboş olay örgüsü yapmışlar sizler ne düşünüyorsunuz.
Hocam rest day bugünNe ara izledin la hepsini
Çok kötüydü bebeğe 1m dolar verip yöneticinin kardeşine verilmesi o para kadar saçmalıkEvet arkadaşlar başlıktaki gibi müthiş finaller yapabilirken senarist en kötüsünü bulmayı başarmış bomboş olay örgüsü yapmışlar sizler ne düşünüyorsunuz.
Hocam bebeğin oynaması mantıksız değil ama bebeğin kazanması saçma sadece ve soru işaretiyle bitirdiler final olmasına rağmenfena degildi ya, mantik hatalari olan ve cidden begenmedigim bazi kisimlar var ama genel anlamda beni tatmin etti fakat 456'nın ilk basta ''butun bu oyunlari bitirecegim'' hedefi bolumler gittikce sonuyor hatta oyle bir hale geliyor ki bizim ana karakter neredeyse amacsiz birisine donusmeye basliyor yer yer bu karakter o kadar eziliyor o kadar mantiksiz hareketler yapiyor ki izleyiciyi sogutuyor, bebegi sacma bulanlar olmus ama onakatilmiyorum pek, zaten bu konuda bir tartisma da oluyor vipler cocugun 222'nin yerine gecmesine karar veriyor bence gayet mantikli...
bebegin kazanmasi bence o kadar da sacma degil 456'nın kendisini bu konuda feda etmesi de aslinda birazcik beklenilen bir seydi ama acayip soru isaretleriyle biraktilar ona katiliyorum, mesela oyun yoneticisi eskiden bu oyunlara katilmis ama bunu sadece 20 saniye gostermek hic iyi degil yaHocam bebeğin oynaması mantıksız değil ama bebeğin kazanması saçma sadece ve soru işaretiyle bitirdiler final olmasına rağmen