SSD' den Ses Gelmesi

louis bloom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,165
Konuyu açmadan önce araştırdım ve "SSD'den değil, HDD'den ses gelir." denmiş genel olarak. PC deki HDD'yi söktüm ve kesinlikle SSD'den ses geliyor nasıl geliyor anlamadım. Sistemim NVMe M.2 SSD'e kurulu. Oyunlar SSD'e. Sebebini bilen var mı ?
(Toshiba TR200 480GB SSD, 2019 da alındı. Sağlık Durumu: %86) Ek olarak PC araba gibi bir şey sorunları asla bitmiyor. PSU dan ses geliyordu şimdi de SSD'den..

Bobinden ses geliyordur bencede garantisi varsa göndermeni öneririm.
Vay be arkadaş. Yukarıda ve bir önceki sayfada aynı açıklamaları yaptık ve sen bunu şimdi söylüyorsun. Yani yeni üye olmasan bizim dediklerimizi tekrar ediyorsun diyeceğim ama öyle bir şey demek istemiyorum.

Vay be arkadaş. Yukarıda ve bir önceki sayfada aynı açıklamaları yaptık ve sen bunu şimdi söylüyorsun. Yani yeni üye olmasan bizim dediklerimizi tekrar ediyorsun diyeceğim ama öyle bir şey demek istemiyorum.
Niye zoruna gitti yardımcı olmaya çalışıyorum.

Niye zoruna gitti yardımcı olmaya çalışıyorum.
Yok zoruma gitmedi. Farkettim de yeni üye değilmişsin zoruma gidebilir :kekw::kekw:
Zaten ben sorunun neyden kaynaklandığını ve bu sesin sebebini açıkladım. Ve Mehmet bey olabileceğini söylediğini görmemiş olamazsınız. Bende bu yüzden dedim.

Yok zoruma gitmedi. Farkettim de yeni üye değilmişsin zoruma gidebilir :kekw::kekw:
Zaten ben sorunun neyden kaynaklandığını ve bu sesin sebebini açıkladım. Ve Mehmet bey olabileceğini söylediğini görmemiş olamazsınız. Bende bu yüzden dedim.
Görmüştüm zaten yazdıklarınızı ona istinaden yazdım tavsiyede bulundum yazdığımı dikkatli okursan Bobinden ses geliyo olabilir 'bencede' garantiye götürmesini söyledim. Herneyse rahatsız olduysanız kusura bakmayın uzatmaya gerek yok.

Görmüştüm zaten yazdıklarınızı ona istinaden yazdım tavsiyede bulundum yazdığımı dikkatli okursan Bobinden ses geliyo olabilir 'bencede' garantiye götürmesini söyledim. Herneyse rahatsız olduysanız kusura bakmayın uzatmaya gerek yok.
Timam canıım sana bir şey diyen mi oldu. Sadece hazıra kondun gibi bir şey oldu bu yüzden dedim. Neyse takılma yahu. Alışacaksın bana yavaş yavaş. Böyle bazı noktaları söylemek benim lanetin gibi bir şey. O küçük şeyi söyleneden rahat edemiyorum. Söyleyincede buradaki gibi durum ortaya çıkıyor.

Geri