Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
oyuncu laptopuÜrün nedir?
Ssd modelini sormustu arkadasoyuncu laptopu
mzalq512halu-000l2 samsung ssdOkumaya oranla yazma düşük gibi.SSD modeli nedir?
mzalq512halu-000l2 samsung ssdDostum o zaman ürünü söyler misin? Bir bakayım yani. Ürünün okuma/yazma değerlerine bakacağım yani.
mlsf banada düşük geldi zaten. ama sistem açılış kapanış hızları çok yavaş değil 15 saniyede felan açılıyor sistem kapanışta aynıOkuma normal ama yazma düşük geldi bana.
SSD sağlığına baktınız mı?mlsf banada düşük geldi zaten. ama sistem açılış kapanış hızları çok yavaş değil 15 saniyede felan açılıyor sistem kapanışta aynı
ssd de hata çıkmadı.SSD sağlığına baktınız mı?
ssd de hata çıkmadı.Değerler çok çarpık. Samsung kendi sitesinde 2200/1200 belirtmiş fakat değer çok ayrı. Okuma hızı gayet yerinde. Ortalama fakat yazma hızı çok aşağıda. En düşük 800MB/s yazması gerekirken 300 civarında okuması çok kötü.
bilgisayarda her hangi bir yavaşlama problemi yaşamıyorum fakat değerler gerçekten düşük bende anlamadım.Değerler çok çarpık. Samsung kendi sitesinde 2200/1200 belirtmiş fakat değer çok ayrı. Okuma hızı gayet yerinde. Ortalama fakat yazma hızı çok aşağıda. En düşük 800MB/s yazması gerekirken 300 civarında okuması çok kötü.
.SSD sağlığına baktınız mı?