aeroN
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Merhaba, yaklaşık 1 aydır oyunlarda yüksek fps almama rağmen 10-15 saniyede bir ses de dahil olmak üzere anlık donmalar oluyor. Bu durum artık çok canımı sıkmaya başladı. Afterburner ile oynadığım oyunlarda işlemci ve ekran kartımın değerlerini takip ettim. Herhangi bir anormallik göremedim. 1,5 yıl önce hazır sistem alırken maalesef bu kronik sorunlu Adata SU630 SSD ile beraber sistemi satın almıştım. Geçen yıl mavi ekran ve windows donmaları bile yaşıyordum. Formatla bir şekilde çözmüştüm. Şuanda windows açılışında ve kullanırken herhangi sorun yok ama fps drop sorunum var. Bunun ne kaynaklı olduğunu çözmeye çalışıyorum. Çevreme sordum ssd kaynaklı olabileceğini söylediler. Sizce sorun ssd den midir? Ek olarak bir kaç test yaptım onları da paylaşacağım.
Sonuç her ne olursa olsun bu ssd den kurtulmak için XPG 500GB SPECTRIX S20G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD model sipariş verdim.
(Güncel sistem bilgilerim imza bölümümde yazıyor)
Sonuç her ne olursa olsun bu ssd den kurtulmak için XPG 500GB SPECTRIX S20G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD model sipariş verdim.
(Güncel sistem bilgilerim imza bölümümde yazıyor)