SSD önerisi istiyorum.

Arkadaşalr tee 2020 yılında tam 610 TL ye "Kingston 500 GB A2000 M.2" SSD sini almıştım. Ve sonrasında piyasa ile alakalı hiç bir fikrim olmadı.

Şu anda bu SSD den memnunum. Aynı bu özelliklerde ya da daha iyi, aynı zamanda M2 olmayacak şekilde ssd önerisi istiyorum. M2 yer kalmadı :D 500gb -1 tb önerilerinizi bekliyorum

Eğer 1000 TL yi geçicekse 1000 TL altında önerebileceğinz güzel ssd varsa onu önerebilirsiniz çünkü şuan baktım o zaman 610 TL lik ssd şuan 1200 TL korkutucu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta o zaman çok yardımcı olmuştu sağolsun :D @𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 bugünde etiketleyeyim dedim. :)
A2000 aldım geçen aylar çok çok hızlı ssd

1000 TL altında 1 TB SATA SSD sadece bu var:

Giriş seviye, DRAM'siz bir SSD. Fakat anladığım kadarıyla M.2 diskinizde yer kalmadığı için ek depolama olarak alıyorsunuz. Amaç, sadece oyun yüklemek ve veri depolamak falansa sorun yaratmaz.
Öncelikle teşekkür ederim fakat bir tane daha m2 slotum olduğunu öğrendim almışken kaliteli olsun 500 gb olsun diye düşündüm.. editörüm o yüzden çok fazla sahne doluyor video ve oyunlarımı depolamak amacıyla alıyorum veya işte premire gibi programları geçirebilirim.. bu şekilde ne önerebilirsiniz acaba ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A2000 aldım geçen aylar çok çok hızlı ssd
Ayn öyle ben de çok memnun kaldım yanlış hatırlamıyorsam kerem abi tavsiye etmişti banada zaten ona soruyordum genelde.. sağolsun çok sağlam bir m2 ssd.. o yüzden zaten onun okuma ve yazma hzıında felan olursa çok iyi olur tabi bu ssd lerden neredeyse hiç anlamaıyorum.

Öncelikle teşekkür ederim fakat bir tane daha m2 slotum olduğunu öğrendim almışken kaliteli olsun 500 gb olsun diye düşündüm.. editörüm o yüzden çok fazla sahne doluyor video ve oyunlarımı depolamak amacıyla alıyorum veya işte premire gibi programları geçirebilirim.. bu şekilde ne önerebilirsiniz acaba ?
Ana sistem diskiniz A2000 zaten, diğer alacağınız diskin kalitesi sizin bilgisayarı kullanımınıza etki etmeyecek. Sadece videoları ve oyunları depolamak için alıyorsanız giriş seviye bir SSD de iş görecektir. 1 TB SATA SSD alabilmek varken 500 GB M.2 almanızı önermem. Yine de sizin bileceğiniz bir iş. 500 GB yeter bana, kaliteli olsun diyorsanız:

Geri