SSD tavsiyesi istiyorum!

Basent

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
351
Merhaba dostlar. Mevcut olarak crucial p3 plus 1tb ssd kullanıyorum ama yetmemeye başladı. 1TB veya 2TB ssd almayı düşünüyorum. DRAM'li yüksek okuma yazma hızı olan ssd tavsiyesi yapabilir misiniz? X670E gaming plus wifi anakartım var gen5 desteği de var.
Farklı 2 marka kullanımında sıkıntı olur mu ve mevcut ssd içindekileri yeni alacağım ssd'ye nasıl aktarabilirim?

Dostum yüksek hızı ne için istiyorsun. İşletim sistemi kurmucaksan ucuz yollu ssd hatta sata SSD bile yeter. 3bin ile 10nin arasındaki farkı profesyonel iş yapmıyorsan anlamszsin bile. Ne kadar hız o kadar sıcaklık. Yüksek sıcaklık kısa ömür

@Michael_Scofield gelip kc3000 önerip gidecek
Benimde aklımda kc3000 ve 990 pro var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum yüksek hızı ne için istiyorsun. İşletim sistemi kurmucaksan ucuz yollu ssd hatta sata SSD bile yeter. 3bin ile 10nin arasındaki farkı profesyonel iş yapmıyorsan anlamszsin bile. Ne kadar hız o kadar sıcaklık. Yüksek sıcaklık kısa ömür
Sata ssd bile yeter anlıyorum hocam sağolun.

Kc3000 almayın ısınıyor. İlla alicaksaniz soğutucu da almalısınız ki stabil çalışsın. Aynı fiyatsa regnerade alabilirsiniz. Kc3000 den bir tik daha serin
İkisindede Grafen Soğutucu Var Fiyat Fazla Değilse KC3000'den Alınır Okuması KC'ye Göre İyidir .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,101
Üyeler
184,104
Son üye
Elaksy
Geri