Oyunların çoğunda 7200 rpm 128 mb ön bellekli hddler iş görür ama düşüklerde drop vs olabiliyor ssd de tam performans oluyor gecikme çok az hız yüksek olunca problem olmuyor sana önerim eğer hdd iyi ise ona kur değilse sağlam oyun ise ssd ye indir.Arkadaşlar yeni laptop aldım SSD var bendede 2tb taşınabilir harddisk var şimdi ben oyunlarımi harddiske yüklersen SSD pc de bulunduğu için daha mı performanslı olur yoksa SSD ye mi yüklemem gerek
Hayır hızlı olmaz hızlı açılmasını istediklerini / en çok kullandıklarını ssd'ye yükle gerisini Harddiske yükle. Ssd'de 15-20GB boş hafıza bırak ağızına kadar doldurmaArkadaşlar yeni laptop aldım SSD var bendede 2tb taşınabilir harddisk var şimdi ben oyunlarımi harddiske yüklersen SSD pc de bulunduğu için daha mı performanslı olur yoksa SSD ye mi yüklemem gerek
Hocam eski PC de öyle yapıyordum vali vs falan SSD de GTA ARK tarzı HDD deHayır hızlı olmaz hızlı açılmasını istediklerini / en çok kullandıklarını ssd'ye yükle gerisini Harddiske yükle. Ssd'de 15-20GB boş hafıza bırak ağızına kadar doldurma