Neler Yeni

SSD ve HDD olan laptop'ta HDD'ye yüklenen şeyler de hızlı olur mu?

Punjamin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
arda yusuf yıldız
Arkadaşlar yeni laptop aldım SSD var bendede 2tb taşınabilir harddisk var şimdi ben oyunlarımi harddiske yüklersen SSD pc de bulunduğu için daha mı performanslı olur yoksa SSD ye mi yüklemem gerek

Musa Dinç

80+ Bronze
Arkadaşlar yeni laptop aldım SSD var bendede 2tb taşınabilir harddisk var şimdi ben oyunlarımi harddiske yüklersen SSD pc de bulunduğu için daha mı performanslı olur yoksa SSD ye mi yüklemem gerek
Oyunların çoğunda 7200 rpm 128 mb ön bellekli hddler iş görür ama düşüklerde drop vs olabiliyor ssd de tam performans oluyor gecikme çok az hız yüksek olunca problem olmuyor sana önerim eğer hdd iyi ise ona kur değilse sağlam oyun ise ssd ye indir.

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Hayır hızlı olmaz hızlı açılmasını istediklerini / en çok kullandıklarını ssd'ye yükle gerisini Harddiske yükle. Ssd'de 15-20GB boş hafıza bırak ağızına kadar doldurma

Punjamin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
arda yusuf yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hızlı olmaz hızlı açılmasını istediklerini / en çok kullandıklarını ssd'ye yükle gerisini Harddiske yükle. Ssd'de 15-20GB boş hafıza bırak ağızına kadar doldurma
Hocam eski PC de öyle yapıyordum vali vs falan SSD de GTA ARK tarzı HDD de

Top Bottom