statik ip olmayınca nasıl oluyor

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
arkadaşlar statik ip olmayınca ip değişmesi için illa modemi kapatıp açmak mı gerekiyor ? örnek veriyorum oyunda 2 hesabım var bir hesabı inceleyip ip adresine baktılar sonra 1 gün geçti veya modemi kapatıp açtım 2. hesaba baktılar aynı ip çıkmaz demi =?

Bildiğim kadarıyla modemi kapatıp açınca ip değişmiyor, reset atman gerekli galiba.
Post automatically merged:

arkadaşlar statik ip olmayınca ip değişmesi için illa modemi kapatıp açmak mı gerekiyor ? örnek veriyorum oyunda 2 hesabım var bir hesabı inceleyip ip adresine baktılar sonra 1 gün geçti veya modemi kapatıp açtım 2. hesaba baktılar aynı ip çıkmaz demi =?
ayrıca mac adresinden her türlü sen olduğunu anlarlar.

Bildiğim kadarıyla modemi kapatıp açınca ip değişmiyor, reset atman gerekli galiba.

Bazi firma modemlerinde kapat ac ile olmuyor, genellikle restart lazim.

Bazi firma modemlerinde kapat ac ile olmuyor, genellikle restart lazim.

turknet kullanıyorum https://ip-adresim.net buradan bakıp sayfayı yeniledim 2 3 kere değişmedi ip sonra kaydettim ve modemi kapatıp açtım tekrar siteye girdim bambaşka bir ip yazıyordu bu site güvenilir midir ? statik ip değil mi yani ?

turknet kullanıyorum https://ip-adresim.net buradan bakıp sayfayı yeniledim 2 3 kere değişmedi ip sonra kaydettim ve modemi kapatıp açtım tekrar siteye girdim bambaşka bir ip yazıyordu bu site güvenilir midir ? statik ip değil mi yani ?
Reset attıysan eğer ip adresin değişir ve site güvenilirdir sıkıntı yok. Statik ip değişmez zaten ek olarak talep etmen gerekir, belirli bir ücret karşılığında satın alabilirsin. @alpolojix 'in statik ip incelemesini okumanı öneririm.
Türk Telekom'dan Statik IP Satın Aldım! - Statik IP İle Neler Değişti?

Geri