Neler Yeni

Yardım Statik ip ping düşürür mü?

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Merhaba, CGNAT'da olduğumu düşünüyorum. Her modemi kapatıp açtığımda farklı bir ping değeri alıyorum. Ayrıca valorantta ki ping değerlerim her gün gece gündüz farketmeksizin zaman zaman 5-10 puan artıyor veya azalıyor kendi kendine. Sabit duruyor ping ama kendi kendine bi azalma veya yükselme mevcut zaman zamanda ani artışlar oluyor çok sık olmasa da. Bu durumu statik ip satın alarak çözebilir miyim? ( 1 ay öncesine kadar sabit 23 pingim vardı oyunlarda yıllardır da 23'dü ne olduysa ondan sonra oldu daha da düzene girmedi.)

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Alperen Yılmaz
Merhaba, CGNAT'da olduğumu düşünüyorum. Her modemi kapatıp açtığımda farklı bir ping değeri alıyorum. Ayrıca valorantta ki ping değerlerim her gün gece gündüz farketmeksizin zaman zaman 5-10 puan artıyor veya azalıyor kendi kendine. Sabit duruyor ping ama kendi kendine bi azalma veya yükselme mevcut zaman zamanda ani artışlar oluyor çok sık olmasa da. Bu durumu statik ip satın alarak çözebilir miyim? ( 1 ay öncesine kadar sabit 23 pingim vardı oyunlarda yıllardır da 23'dü ne olduysa ondan sonra oldu daha da düzene girmedi.)
Statik ip alınca sadece ip niz sabit kalır sunucu işleri ile uğraşmıyorsanız statik ip gereksiz , zaten alsanız bile güvenlik çok düşecek bize ddos attıkları zaman modemi kapatıp açıyoruz daha atamıyorlar ama sizde bu olmaz çünkü modemi kapatsanız bile ip değişmeyecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,685
Üyeler
170,904
Son üye
Enesctnn
Top Bottom