Neler Yeni

Steam %30 İndi̇ri̇mli̇ Oyun Alma

heraishere

80+ Bronze
Merhaba , ne yazık ki bugün ki kur artışı hepimiz için kötü oldu. Nays'ı zaten biliyorsunuzdur. %20 cashout veriyor. Eğer Nays kartınızıa papara ile para yüklerseniz papara da %10 cashout veriyor. Böylece çoğu oyunu %30 daha uyguna alabilirsiniz.

Bay Yaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet yaman
Yüzde hesabı böyle yapılmıyor hocam %10 + %20 olarak yapılması lazım .

heraishere

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüzde hesabı böyle yapılmıyor hocam %10 + %20 olarak yapılması lazım .
Hocam 150 TL'lik bir oyun alacaksınız. %10'u 15 TL , 150 TL'niz de hâlâ duruyor %20'si de ediyor 30 TL. Etti size 45 TL. Yüzde hesabı yapmayı ben biliyorum da siz biliyor musunuz bilemiyorum...

heraishere

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizde yine hata var. 48tl oluyor.
Hocam nasıl 48 oluyor? 150 TL'nin %30 u 45 TL yapıyor. 48 TL olabilmesi için 160 TL olması gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu saate sonra Steam e günahımı vermem zaten 3 yıllık gamepass ultimate im var Steam kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde ayrıca piyasada ücretsiz güzel oyunlarda var
Gamepass oyunlarının birçoğu gereksiz. Sadece bazı AAA oyunları için alınabilir.

Ukhai

80+ Bronze
Bu saate sonra Steam e günahımı vermem zaten 3 yıllık gamepass ultimate im var Steam kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde ayrıca piyasada ücretsiz güzel oyunlarda var
Yıllardır bedava fiyattan oyun sattılar hocam adamlar daha ne yapsın. Bu isyanı hükümete yapmanız lazım. Ayrıca mena bölgesine geçmemiz steamlik bir olaydan ziyade steamde oyun yayınlayan firmaların isteğiydi çünkü kimse Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapmak istemiyordu.
10TL'ye Witcher 3 15TL'ye Rust gibi oyunları aldığımı hatırlarım o yüzden yine de nankörlük etmemek gerekiyor.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Yıllardır bedava fiyattan oyun sattılar hocam adamlar daha ne yapsın. Bu isyanı hükümete yapmanız lazım. Ayrıca mena bölgesine geçmemiz steamlik bir olaydan ziyade steamde oyun yayınlayan firmaların isteğiydi çünkü kimse Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapmak istemiyordu.
10TL'ye Witcher 3 15TL'ye Rust gibi oyunları aldığımı hatırlarım o yüzden yine de nankörlük etmemek gerekiyor.
Aynı firmalar diğer platformlar dada satış yapıyor onlar niye dolara geçmedi onlarda geçerse o zaman Steam e hak veririm şimdi Steam i savunmaya gerek yok

Knispel

80+ Bronze
Aynı firmalar diğer platformlar dada satış yapıyor onlar niye dolara geçmedi onlarda geçerse o zaman Steam e hak veririm şimdi Steam i savunmaya gerek yok
Geçmeyeceğinin garantisi yok ki. Sen bugün epic games'i savunursun yarın bi bakmışsın o da dolara geçmiş. Ayrıca yukarıda ki arkadaşın söylediklerine katılıyorum neredeyse bedava fiyattan inanılmaz oyunlar sattılar kur fiyatını yıllardır 3TL'ye sabitleyip oyunları verdiler ki o zamanlar dolar 20-25 bandında dolaşmaya devam ediyordu.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Arda Yıldırım
Hocam nasıl 48 oluyor? 150 TL'nin %30 u 45 TL yapıyor. 48 TL olabilmesi için 160 TL olması gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepass oyunlarının birçoğu gereksiz. Sadece bazı AAA oyunları için alınabilir.
Hocam 100 tl var diyelim naysa attın yüzde 10dan 110tln oldu ve nays üzerinden 110tllik bir harcama yaptın yüzde 20 cashback üzerinden 22tllik indirim yerine kazanç diyelim 132tlniz olsun. Yani yüzde 30 değil yüzde 32lik bir kazancınız oldu. Arkadaşlar onu anlatmaya çalışmış.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Geçmeyeceğinin garantisi yok ki. Sen bugün epic games'i savunursun yarın bi bakmışsın o da dolara geçmiş. Ayrıca yukarıda ki arkadaşın söylediklerine katılıyorum neredeyse bedava fiyattan inanılmaz oyunlar sattılar kur fiyatını yıllardır 3TL'ye sabitleyip oyunları verdiler ki o zamanlar dolar 20-25 bandında dolaşmaya devam ediyordu.
Önce yazdığımı iyi oku Steam in parayla sattığı oyunları Epic games bedavaya veriyor. Steam bundan sonra benim için bitmiştir zaten CS2 yüzünden Valve ye ayar oluyordum iyi oldu böyle zaten benim Steam hesabı kasma gibi bir derdimde yok olanlara geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,032,291
Üyeler
163,634
Son üye
liv24
Top Bottom