Neler Yeni

Steam %30 İndi̇ri̇mli̇ Oyun Alma

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Umut Şener
Yav niye naysa paparadan para atınca %10 iade olsun ki sadece %20 nays kullanabilirsiniz

heraishere

80+ Bronze
Yav niye naysa paparadan para atınca %10 iade olsun ki sadece %20 nays kullanabilirsiniz
Üstte ekler mevcuttur. Papara'dan Nays'a aktarım sağlarken aldığım cashoutun ekran görüntüsüne bakabilirsiniz.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,840
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Veriyor hocam ekte de görebilirsin. 4 kere yatırdım 4'ünde de verdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla daha dün yükledim fotoğraflar altta bakabilirsin.
Yeni gelmiş sanirim.

Ekler

• IMG_20231123_081318.jpg
    IMG_20231123_081318.jpg
    230 KB · Hit: 30

BGSGP

80+ Bronze
Üstte ekler mevcuttur. Papara'dan Nays'a aktarım sağlarken aldığım cashoutun ekran görüntüsüne bakabilirsiniz.
Papara'dan Nays'a, Nays'dan Paparaya döngüsüyle birbirine para atarak ayda 200TL kazanın qe2ewqegwhduws (geri alıyordur illaki öyle yapınca)

Yalnız bu olayı ilk defa görüyom bende. Bana hiç cashback vermedi. Yeni mi geldi?

Ekleme: Fotoğrafta "size özel" yazıyor. Sanırım şanslı olmak gerekiyor, neyse hayırlı olsun ne diyelim.

Ekleme 2: Aa aslında Papara dan nays a atıp nays dan başka karta atıp o karttan papara ya atma döngüsüyle cashback sınırına kadar kazanırsınız mântıken. Ulan bi bizde bunlardan yok :peeposad2:

heraishere

80+ Bronze
Yeni gelmiş sanirim.
Olabilir hocam. Ya da bir bugdan ötürü oluştu.

Papara'dan Nays'a, Nays'dan Paparaya döngüsüyle birbirine para atarak ayda 200TL kazanın qe2ewqegwhduws (geri alıyordur illaki öyle yapınca)

Yalnız bu olayı ilk defa görüyom bende. Bana hiç cashback vermedi. Yeni mi geldi?

Ekleme: Fotoğrafta "size özel" yazıyor. Sanırım şanslı olmak gerekiyor, neyse hayırlı olsun ne diyelim.

Ekleme 2: Aa aslında Papara dan nays a atıp nays dan başka karta atıp o karttan papara ya atma döngüsüyle cashback sınırına kadar kazanırsınız mântıken. Ulan bi bizde bunlardan yok :peeposad2:
😃😃 Hocam anlamadım gitti bende. İlk başta aldığımda şaşırdım dedim buda neyin nesi. Ardından bidaha yükledim onda da verdi cashback. Yeni geldi diye düşündüm.

BGSGP

80+ Bronze
Olabilir hocam. Ya da bir bugdan ötürü oluştu.

😃😃 Hocam anlamadım gitti bende. İlk başta aldığımda şaşırdım dedim buda neyin nesi. Ardından bidaha yükledim onda da verdi cashback. Yeni geldi diye düşündüm.
Hocam 1 aylık son kullanım süresi falan vardır belki, ben olsam dediğim taktikle sömürürdüm vurgun yapardım paparaya. Siz bilirsiniz yine de.

Cashbacklar kısmına baktınız mı? Fotoğrafta "Sana özel" yazıyor. Cahsbacklar kısmında gözükmesi gerek sanırım. Bende ek bir şey yok.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Umut Şener
Bir payback olmadı muhtemelen sana özel bir sorun olmuş

Ekler

• Screenshot_2023-11-23-09-31-11-848_com.mobillium.papara-edit.jpg
    Screenshot_2023-11-23-09-31-11-848_com.mobillium.papara-edit.jpg
    159.5 KB · Hit: 22

oEnesQlf

80+ Silver
Papara arada kullanıcıya özel kampanya veriyor sanada vermiş nays yüklenmesini alışveriş olarak görüyor yani başkasında olmaz

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bu konunun ihtiyacı olan şey ektedir :D

Ekler

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    10.6 KB · Hit: 17

heraishere

80+ Bronze
Bu konunun ihtiyacı olan şey ektedir :D
Evet ya %20 ile %10 u toplayamayanlar, 450'nin %30 unun 48 TL bulanlar falan.

Hocam 1 aylık son kullanım süresi falan vardır belki, ben olsam dediğim taktikle sömürürdüm vurgun yapardım paparaya. Siz bilirsiniz yine de.

Cashbacklar kısmına baktınız mı? Fotoğrafta "Sana özel" yazıyor. Cahsbacklar kısmında gözükmesi gerek sanırım. Bende ek bir şey yok.
Sanırım bana Özel bir kampanyaymış hocam. Arkadaş denedi onda olmadı. Ama evet para yükleyip yapacağım bunu. Parayı 2'ye katlarım sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,573
Üyeler
163,686
Son üye
umtygt17
Top Bottom