samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 619
Yav niye naysa paparadan para atınca %10 iade olsun ki sadece %20 nays kullanabilirsiniz
Üstte ekler mevcuttur. Papara'dan Nays'a aktarım sağlarken aldığım cashoutun ekran görüntüsüne bakabilirsiniz.Yav niye naysa paparadan para atınca %10 iade olsun ki sadece %20 nays kullanabilirsiniz
Yeni gelmiş sanirim.Veriyor hocam ekte de görebilirsin. 4 kere yatırdım 4'ünde de verdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla daha dün yükledim fotoğraflar altta bakabilirsin.
Papara'dan Nays'a, Nays'dan Paparaya döngüsüyle birbirine para atarak ayda 200TL kazanın qe2ewqegwhduws (geri alıyordur illaki öyle yapınca)Üstte ekler mevcuttur. Papara'dan Nays'a aktarım sağlarken aldığım cashoutun ekran görüntüsüne bakabilirsiniz.
Olabilir hocam. Ya da bir bugdan ötürü oluştu.Yeni gelmiş sanirim.
Papara'dan Nays'a, Nays'dan Paparaya döngüsüyle birbirine para atarak ayda 200TL kazanın qe2ewqegwhduws (geri alıyordur illaki öyle yapınca)
Yalnız bu olayı ilk defa görüyom bende. Bana hiç cashback vermedi. Yeni mi geldi?
Ekleme: Fotoğrafta "size özel" yazıyor. Sanırım şanslı olmak gerekiyor, neyse hayırlı olsun ne diyelim.
Ekleme 2: Aa aslında Papara dan nays a atıp nays dan başka karta atıp o karttan papara ya atma döngüsüyle cashback sınırına kadar kazanırsınız mântıken. Ulan bi bizde bunlardan yok![]()
Hocam 1 aylık son kullanım süresi falan vardır belki, ben olsam dediğim taktikle sömürürdüm vurgun yapardım paparaya. Siz bilirsiniz yine de.Olabilir hocam. Ya da bir bugdan ötürü oluştu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam anlamadım gitti bende. İlk başta aldığımda şaşırdım dedim buda neyin nesi. Ardından bidaha yükledim onda da verdi cashback. Yeni geldi diye düşündüm.
Evet ya %20 ile %10 u toplayamayanlar, 450'nin %30 unun 48 TL bulanlar falan.Bu konunun ihtiyacı olan şey ektedir![]()
Sanırım bana Özel bir kampanyaymış hocam. Arkadaş denedi onda olmadı. Ama evet para yükleyip yapacağım bunu. Parayı 2'ye katlarım sanırım.Hocam 1 aylık son kullanım süresi falan vardır belki, ben olsam dediğim taktikle sömürürdüm vurgun yapardım paparaya. Siz bilirsiniz yine de.
Cashbacklar kısmına baktınız mı? Fotoğrafta "Sana özel" yazıyor. Cahsbacklar kısmında gözükmesi gerek sanırım. Bende ek bir şey yok.