bana fark etmiyor çünkü pc parçalarımı aldım oyuna para kalmadıselam arkadaşlar 16 mart 23 mart arası indirim başlıyor sizce hangi oyunlar indirime girer iyi oyunlar toplayabilir miyiz ?
steamdb.info
rust gelsin yeterselam arkadaşlar 16 mart 23 mart arası indirim başlıyor sizce hangi oyunlar indirime girer iyi oyunlar toplayabilir miyiz ?
230 gibi bir şeye düşüyordu diye hatırlıyorum, gamepassten de oynaybilirsin.Forza 5 kaça düşer ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Deli gibi araba sürmek istiyorum şuan
yazdıktan sonra tahmin ettim knka onu ya 9 da oldugunuBu gece değil kanka yarın akşam 21de başlıyor.
yazıktan sonra farkettim knk onu evet ama olsun gün atlıyo yine saat farkı olcak sadeceBu gece değil kanka yarın akşam 21de başlıyor.
farkettim knka onu sonra ama olsun :d forest iner mi acabaaYarın başlıyor ama bi call of duty black ops 3 çekmem lazım artık seriyi tamamlayamadım![]()
Tabi bu dediğim zamdan önceydi. Min 210 görmüş.230 gibi bir şeye düşüyordu diye hatırlıyorum, gamepassten de oynaybilirsin.
bende öyle knka yeni topladım sistemi cs de kasa felan satıyorum onlarla alacambana fark etmiyor çünkü pc parçalarımı aldım oyuna para kalmadı![]()
güzel mi knka o amaç ne onda napyıoruz bende alabilirimrust gelsin yeter
bende oyun bolda oynamıyorumbende öyle knka yeni topladım sistemi cs de kasa felan satıyorum onlarla alacam![]()
Gamepass boşver kütüphanede kalıcı olsun230 gibi bir şeye düşüyordu diye hatırlıyorum, gamepassten de oynaybilirsin.