Nfs hot pursuit cektim 25 TL'ye dostumHangisine karar verdin?
Alınır oynaması keyifli bir oyunStar wars Jedi: Fallen order 70 liraya alınır mı?
Valla 250 falan hesapta var bana 400e gelicek ac valhallayla arasında kaldım ikiside aynı fiyat hemen hemenDaha ucuzlayacağını zannetmiyorum. Benim oyunda 50+ saatim var, spiderman karakterine azıcık ilgin varsa oynamaktan haz alacağın bir oyun olur. Fiyatı biraz pahalı gibi ben 336tlyken almıştım orası sana kalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır. Injustice 2 ile satılan paketini almanı öneririm
Daha önce odyssey oynadıysan valhalla daha fazlası değil. Spiderman mı valhalla mı dersen bana göre kesinlikle spiderman. Ha daha uzun oyun deneyimi istiyorum beni sıkmaz dersen valhalla senin için ön planda olabilir.Valla 250 falan hesapta var bana 400e gelicek ac valhallayla arasında kaldım ikiside aynı fiyat hemen hemen
gamepassta varStar wars Jedi: Fallen order 70 liraya alınır mı?
Sürekli oynuyorsan alınabilir. Gelen kasalarla beraber nötrleniyor.Cs go seckin hesap alsam mi ya? İndirime girmiyor
Cs parası dert edilecek bir oyun değil parasını 1-2 ay içinde amorti eder emin ol, oynar mısın sever misin bunu daha fazla düşünmelisinCs go seckin hesap alsam mi ya? İndirime girmiyor
Most wanted ekledim sepete . Eski ama güzel bir oyun 25 tl hem. Son çıkan uboundu denedim diğerlerini bilmiyom bakma fırsatım olmadı ama nfs heat beğenilmişti.Sürekli oynuyorsan alınabilir. Gelen kasalarla beraber nötrleniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nfs heat oynayan var mı, alınır mı? Nfs serisinden bir oyun alasım var.
çoğu istediğim oyuna sahibim 20 TL bakiye var ne alabilirim bununla vakit geçirmelik bişey bakıyorum - 15.68
Lust from Beyond - 15,68çoğu istediğim oyuna sahibim 20 TL bakiye var ne alabilirim bununla vakit geçirmelik bişey bakıyorum