Steam CoD MW II nasıl iade edilir?

Jrw4tt

80+
Reaksiyon skoru
166
Ben oyunu aldım ve daha oynamadan iade etmek istiyorum ama ücretsiz olan Warzone'yi oynadığım için iade kabul edilmiyor ama ben gelen ek campaing DLC'sini falan hiç oynamadım. Nasıl iade edebilirim ya da nasıl Steam destekle bunu konuşabilirim?

Ben oyunu aldım ve daha oynamadan iade etmek istiyorum ama ücretsiz olan Warzone'yi oynadığım için iade kabul edilmiyor ama ben gelen ek campaing DLC'sini falan hiç oynamadım. Nasıl iade edebilirim ya da nasıl Steam destekle bunu konuşabilirim?
İyi ki oyunu almamışım destek ile irtibata geçin ama ne zaman cevap verirler bilmiyorum zaman kazanmak için direkt sorunu yazın umarım indirimler bitmeden iade edersiniz

İyi ki oyunu almamışım destek ile irtibata geçin ama ne zaman cevap verirler bilmiyorum zaman kazanmak için direkt sorunu yazın umarım indirimler bitmeden iade edersiniz
Steam destek ile nasıl irtibata geçebilirim ? iade talebin de bulunuyorum 2 saati geçtiği yüzden iade edemiyoruz diyip duruyo otomesaj bire bir görüşebilsem çok iyi olur da otomatik mesaj atıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1688409580402.png

Steam destek ile nasıl irtibata geçebilirim ? iade talebin de bulunuyorum 2 saati geçtiği yüzden iade edemiyoruz diyip duruyo otomesaj bire bir görüşebilsem çok iyi olur da otomatik mesaj atıyorlar.
Sol üst yardım - destek oradan ilerle hem aldığın yer ile iletişime geç hem activison firmasına mail at durumu anlat

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Satın aldıklarını iade et, warzone u kaldır ordan

Kanka selamlar aynı sorunu bende yaşıyorum soruunu çözdüysen yardımcı olma şansın varmı

Hocam benzer sorun bendede olmuştu bende bf 2042'yi ücretsizken arkla 3.5 - 4 saat oynamıştık satın aldım sonrada oynamadık iade etmek istedim 2-3 defa iade talebinde bulunduma ama nafile. Almayabilir yani hocam haberin olsun.

Konu eski ama bu sorunu yaşayan arkadaşlar olacağı için cevaplayacam. Bugün aynı sorunu yaşadım. İade talebim 3 kez reddedildi. Bende yardım talebi oluşturdum ve durumu açık bir şekilde anlattım. 1 saat sonra iade gerçekleştirildi. Yani iade talebinde yazdıklarınızı pek kale almıyorlar. Yardım talebi açarsanız çözüm sağlanır.

Geri