Neler Yeni

steam guard problemi

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
arkadaşlar telefon değiştirdim değiştirirken telefonumdaki steam gitti ve yeni telefonuma indirip hesabıma girmeye calıstıgımda steam guard kodunu istiyor nereye gelecek bu kod anlamadım giriş de yapamıyorum

NespaY

80+ Silver
arkadaşlar telefon değiştirdim değiştirirken telefonumdaki steam gitti ve yeni telefonuma indirip hesabıma girmeye calıstıgımda steam guard kodunu istiyor nereye gelecek bu kod anlamadım giriş de yapamıyorum
Kurtarma kodu veriliyor steam guardı kurarken en başta eğer yoksa steam'e ticket atacaksın.

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurtarma kodu veriliyor steam guardı kurarken en başta eğer yoksa steam'e ticket atacaksın.
o kodu kaydetmedim sanırım ya
ama pcde açık bi şekilde girebilir miyim ticket atmadan

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Yağız Çelik
o kodu kaydetmedim sanırım ya
ama pcde açık bi şekilde girebilir miyim ticket atmadan
Şuan steam guarda erişimim yok diyip senin telefon numarana onay gönderecek oradan steam guardı devre dışı bırakabilirsin

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Şuan steam guarda erişimim yok diyip senin telefon numarana onay gönderecek oradan steam guardı devre dışı bırakabilirsin
Bende de o sorun var numaramı kapattım
Guard silinmişti. Ve kart bilgilerini istiyor ama 4 sene önce arkadasımın kartı ile cs almıştım nasıl girebilirim. Epostaya erişimim var şifre de doğru ama bir türlü giremiyorum hesaba . ticket atınca da 1 gün sonra aynı cevabı veriyorlar.

Top Bottom