5 dolar kısıtlamasından dolayı olmaması gerek ben arkadaşıma hediye gönderebilmiştim o kısıtlama varkenHesabı yeni açtıysan ve hiç ödeme yapmadıysan bu kısıtlama oluyor diye biliyorum; herhangi bir ürün satın alman gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta sanırım bu sınır 5 dolar olması gerek. Çözümü şu: 5 dolar civarında bir oyun alıp iade edersen, hem paranı geri alıyorsun hem de blok kaldırılabiliyor olmalı.
İade edince blok tekrar konuluyor diye biliyorum.Hesabı yeni açtıysan ve hiç ödeme yapmadıysan bu kısıtlama oluyor diye biliyorum; herhangi bir ürün satın alman gerekiyor.
Hatta sanırım bu sınır 5 dolar olması gerek. Çözümü şu: 5 dolar civarında bir oyun alıp iade edersen, hem paranı geri alıyorsun hem de blok kaldırılabiliyor olmalı.
Yok hocam yılların hesabıHesabı yeni açtıysan ve hiç ödeme yapmadıysan bu kısıtlama oluyor diye biliyorum; herhangi bir ürün satın alman gerekiyor.
Yapmadım hocam, ne alaka? Bir de kesin ithamda bulunuyorsunuz.Alakası yok arkadaş Steam bakiyesini nakite çevirmek için oyun satışı yapmış hediye yöntemiyle. Steam belli bir sınırdan sonra ban atıyor ve açılmıyor. Pazardan piyasası olan skin alıp Bynogame gibi siteler ile biraz daha yüksek komisyonla satabilirsiniz.
öncelikle hesabı yeni açtıysan 5 dolar vermen gerekiyor pazar kısıtlaması kaldırmak için diğeri de çok sık alım satım yaparsan steam kısıtlama veriyor peş peşe aldığım zaman bende de oldu 1 2 saat içerisinde açılıyor bir nedeni yoksa tekrar destek ile iletişime geçArkadaşlar Selamlar,
2. hesabımda bu şekilde bir kısıtlama var bu kısıtlamayı kaldırmanın bir yolu var mıdır ?
Alıntıyı görüntüle
En son ekteki şekilde kestirip atmışlar ticket'da kapatılınca cevap veremedimGeçen indirimde bende de vardı bu kısıtlama. Steam destek aynen böyle dedi. Hangi kuralı ihlal ettiğim için kısıtlama aldığımı sordum, incelediler ve bir şey bulamayınca kaldırdılar kısıtlamayı.
Yok hocam en az 6 yılı vardır bu hesabın yine de teşekkür ederimöncelikle hesabı yeni açtıysan 5 dolar vermen gerekiyor pazar kısıtlaması kaldırmak için diğeri de çok sık alım satım yaparsan steam kısıtlama veriyor peş peşe aldığım zaman bende de oldu 1 2 saat içerisinde açılıyor bir nedeni yoksa tekrar destek ile iletişime geç