Steam iade koşulları

passhugen

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak

Şimdi hazır steamde ilgilendiğim oyunlar indirimdeyken şunu sormak istiyorum.Bir oyunu aldım oynadım ve beğenmedim satın aldığım andan itibaren 2 saatim mi var yoksa oyunu indirip ilk açılıştan sonra mı 2 saatim var ve nasil iade edebilirim? cevaplayacaklar için teşekkürler.

Şimdi hazır steamde ilgilendiğim oyunlar indirimdeyken şunu sormak istiyorum.Bir oyunu aldım oynadım ve beğenmedim satın aldığım andan itibaren 2 saatim mi var yoksa oyunu indirip ilk açılıştan sonra mı 2 saatim var ve nasil iade edebilirim? cevaplayacaklar için teşekkürler.
kütüphanede oyunun üstüne basınca oynama süreniz 2 saat gözüküyor ise iade kabul etmezler eğer ki satın alımınızın üzerinden 14 gün geçtiyse gine iade edemezsiniz

kütüphanede oyunun üstüne basınca oynama süreniz 2 saat gözüküyor ise iade kabul etmezler eğer ki satın alımınızın üzerinden 14 gün geçtiyse gine iade edemezsiniz
Çok teşekkürler. Başka bir koşul var mı bunun gibi?

1.Aldıktan sonra iade etmek istiyorsan Max 2 saat oynaman lazım
2.Max 14 gün kütüphanende kalabilir.Ondan sonra iade edemezsin.

yok diye biliyorum ben bu koşulları geçmediyseniz direk paranız iade edilir fakat iade kabul olduktan 2 3 gün sonra felan para hesabınıza tanımlanır beklemeye alınıyor para ilk başta

steam "yardım" - "steam destek" tıklıyorsun "oyunlar yazılım vs." çıkıyor ona tıkladıktan sonra iade etmek istediğin oyunu seçiyorsun "umduğum gibi değil" - "iade etmek istiyorum" deyip iade edebilirsin diğer şartları arkadaşlar yazmış

steam "yardım" - "steam destek" tıklıyorsun "oyunlar yazılım vs." çıkıyor ona tıkladıktan sonra iade etmek istediğin oyunu seçiyorsun "umduğum gibi değil" - "iade etmek istiyorum" deyip iade edebilirsin diğer şartları arkadaşlar yazmış
Olayı tamamıyla anladım.Yardımcı olan arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum sağolun var olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,490
Üyeler
195,642
Son üye
lordgrimm
Geri