Yiğit taha
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Steam key almak istiyorum master keyden gta5 falan çıkar mı veya yeni nesil popüler oyunlar çıkar mı alanlar tavsiye ediyor musunuz?
Biraz araştırdım da en az 120 TL'ye falan bulabildim belki 2-3 master steam key ile çıkar diye kararsız kaldım çıkarsa 60 tl oluyor sizce master key ile çöp mü çıkar yoksa kaliteli mi çıkarTamamen şans dostumşu an gta 5 oyununu steam fiyatından ucuza satan oyun firmaları var bence o sitelerden alman daha mantıklı , fakat güvenilir siteler olduğuna dikkat etmelisin , düşünürsen site önerisi yapabilirim.
Yani bilemedim istediğim oyunların toplam fiyatı 400 tl civarında ama key ile çok ucuzladığı için kararsız kaldımBir çok youtuber bunu test etti. Kimi 100 tane aldı kimi 50 tane, ama hiç birine düzgün bir şey çıkmadı. Bence paranı boşa harcama.
İyi bir şey çıkma olasılığı çok çok düşük. Bence hiç bulaşmayın sonra üzülen siz olursunuz.Biraz araştırdım da en az 120 TL'ye falan bulabildim belki 2-3 master steam key ile çıkar diye kararsız kaldım çıkarsa 60 tl oluyor sizce master key ile çöp mü çıkar yoksa kaliteli mi çıkar
Yani sizce 400 tl verip kalitelisi daha mı makul?İyi bir şey çıkma olasılığı çok çok düşük. Bence hiç bulaşmayın sonra üzülen siz olursunuz.
Steam'den alacaksanız yaz indirimleri gibi indirimleri bekleyip almanız bence çok daha iyi olur.Yani sizce 400 tl verip kalitelisi daha mı makul?
Tamam teşekkürler indirimleri takip etmeye çalışıcamSteam'den alacaksanız yaz indirimleri gibi indirimleri bekleyip almanız bence çok daha iyi olur.
Aynen çıkmıyor kiBir çok youtuber bunu test etti. Kimi 100 tane aldı kimi 50 tane, ama hiç birine düzgün bir şey çıkmadı. Bence paranı boşa harcama.
HmmAynen çıkmıyor ki
Kasadan bıçak çıkarmak daha kolay![]()