Ö.F.Ö
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,513
saat 21:00 da başlayacak indirimler.Olm indirimler nerdee ben mi körüm yoksa hafta ortası çılgınlığı gibi bişeyler mi olmuş oyunların çoğu indirmde deil bile....
saat 21:00 da başlayacak indirimler.Olm indirimler nerdee ben mi körüm yoksa hafta ortası çılgınlığı gibi bişeyler mi olmuş oyunların çoğu indirmde deil bile....
Souls like bi oyun hikayesi pek yok zorlu boss dövüşleri falanreis elden ring nasıl bi oyun genelde lol dyıng lıght ve battle royel oyunları oynuyom sence severmiyim hikayesi sağlam mıdır
He bende sandım gün içerisinde saat 21:00 da ne oluyor ki anlamadım niye o saat...saat 21:00 da başlayacak indirimler.
Steam kış indirimleri başlayacak işte o saatte.He bende sandım gün içerisinde saat 21:00 da ne oluyor ki anlamadım niye o saat...
21:00'de başlayacak. Her zaman olduğu gibi yine 1 saatliğine çöker Steam.Bugün saat kaçta başlayacak indirimler bilen varmı ?
Ben daha hiç görmedim çöktüğünü21:00'de başlayacak. Her zaman olduğu gibi yine 1 saatliğine çöker Steam.
Garip, biz farklı store kullanıyoruz o zaman. Her indirim döneminde Steam'in çöktüğünü sağır sultan bilir.Ben daha hiç görmedim çöktüğünü![]()
Mümkün. (!)Garip, biz farklı store kullanıyoruz o zaman. Her indirim döneminde Steam'in çöktüğünü sağır sultan bilir.
yani hepimiz bekliyoruz tabi de, umarım RUST güzel bir indirime girer de alırız 310 lira olmuş oyun arkadaşım 9 tl ye almıştı :/Herkese iyi forumlar 21’inde yani yarın başlayacak steam kış indirimleri nasıl olur sizce sağlam oyunlar sağlam indirimlere girer mi mesela çok oyun indirimi bekliyor musunuz
İyi forumlar