ben bu işe crab game adlı oyunu oynarken başlamıştım. o gün 4 adet kasa düştü oyun içerisinden. bütün kasaları satıp 3 lira kazanmıştım. o paralarla indirimli oyun al-sat yaparak paramı 42.39TL'ye çıkardım.
Forumda bir çok kişinin Idle Master'a merak saldığını fark ettim ve bunun için bir rehber hazırlamak istedim. Steam hesabınızda 5 dolarlık bir harcama yapmış olmanız gerekiyor, aksi takdirde kart düşürme özelliği açılmaz. Koleksiyon Kartları Nedir ve Ne İşe Yarar? Steam'de bir çok oyunda belli...
Nedense etiketlenme bildirim olarak gelmedi ama rehbere şunuda eklersen daha güzel olur csgo gibi vac sistemine sahip oyunlardan ban yiyebilirsiniz diye hatırlıyorum onunda kara listeye ekleme vardı ekleyince program onu acmiyordu
Başlamadan Önce : Steam Hesabınızdan Topluluk Pazarında ürün satabilmeniz gerekmektedir. Onun İçin Steam'in Koyduğu Alt Limit Kadar Para Yatırmanız gerekiyor. Eğer Steame Hiç Para Yatırmamışsanız Veya yatırıp alt limiti karşılamamışsanız ,Satamazsınız.
Bana Para Kazandıran Oyunlar :
OutDrive - 1,74 TL
Dreaming Sarah - 2,20 TL
HuniePop - 3,60 TL
The Construct - 1,05 TL
Drunken Fight Simulator - 1,06 TL
Possessed - 1,06 TL
Raywin - 1,05 TL
Cannons-defenders - 1,05 TL
Tank Assault X - 2,40 TL
BARRIER X - 1,20 TL
Typefighters - 2,00 TL
Mosaique Neko Waifus 4 - 1,68 TL
Hentai Girl Karen - 1,26 TL
Hentai Crush - 1,42 TL
Hentai Girl Division - 1,42 TL
Fox Hime Zero - 1,26 TL
Winter Novel - 1,06 TL
Intralism - 1,20 TL
tomorrow won't come for those without ██████ - 2,94 TL
The Adventurer - Episode 1: Beginning of the End - 1,05 TL
SQUIRBS - 1,05 TL
Hentai Girl - 1,26 TL
妄想症 Deliver Me - 1,26 TL
Wet Girl - 1,05 TL
Hentai Mosaique Puzzle - 1,05 TL
Hentai 3018 - 1,05 TL
WAIFU HELL - 1,07 TL
Tricolour Lovestory - 1,20 TL
Swaying Girl - 1,26 TL
Hentai Girl Linda - 1,26 TL
Hentai Girl Fantasy - 1,26 TL
Hentai Mosaique Neko Waifus - 1,26 TL
Hentai Girl Hime - 1,26 TL
Rage Wars - 2,00 TL
Miss Neko - 2,05 TL
Taboos: Cracks - 1,26 TL
Hentai Mosaique Neko Waifus 2 - 1,26 TL
Mosaique Neko Waifus 3 - 1,26 TL
Seek Girl - 1,26 TL
Seek Girl Ⅲ - 1,47 TL
Seek Girl Ⅳ - 1,47 TL
Hentai Killer - 1,17 TL
Once in Yaissor - 2,00 TL
Pretty Angel - 1,26 TL
Pretty Neko - 1,26 TL
RUSSIAPHOBIA - 1,05 TL
Includes 4 items: Hacker Evolution, Hacker Evolution Duality, Hacker Evolution Duality: Inception Part 1 DLC, Hacker Evolution: Untold
store.steampowered.com
Arkadaşlar Bu Aralar Steam'den Oyun Alıp Kartlarını Satarak Kar Ediyorum. Oldukça Karlı Olduğunu Farkettim. Ve Konudaki Arkadaşın Tavsiyesi İle Sizde yararlanın istedim.
Gerekli Olan Uygulamalar: Steam
İdle Master
Nasıl Yapılır :
Öncelikli Adım Oyunumuzu Seçmek.
Örn: Mosaique Neko Waifus 2
Bu Oyunun Fiyatı :
Alıntıyı görüntüle
Şimdi Oyunlar'dan Zarar Edip Edemeyeceğimize Bakacağız:
Oyunun İsmini Topluluk Pazarına Yazıyoruz.
Oyunun En Düşük Kartının Fiyatı 1,19. 3 Adet En Düşük Düşse Bile Alacağımız para komisyon kesintisiyle en az 3,15 Alıntıyı görüntüle
Yani En Az 2 TL kar ediyoruz oyundan. Yalnız Dikkat Etmeniz Gereken Bir Husus Var, Oyunların İsimlerini Karıştırmayın. Mesela Benim Arattığım Oyun Mosaique Neko Waifus 2 idi.
Ancak Serinin Diğer Oyunlarının da kartları çıktı. Bu Yüzden Arattığınız Oyun Olmasına Dikkat Edin.
Diyelim Ki Oyunumuzu Seçtik Ve Satın aldık. (Kaç tane aldığınızın önemi yok)
Ve Ta da Uygulama Oyunları kendisi oynayıp düşürüyor. Sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
1 Oyundan düşecek kartlar tamamen bittiği zaman uygulama otomatik olarak o oyunu listeden siliyor ve diğer oyunları kasmaya devam ediyor.
Evet Arkadaşlar Benim Kullandığım Oyunlar Bunlardı, Ben Bu İşe 15 TL ile başladım Ve Ben bu oyunlardan 2 Günde 92 TL kar ettim. Ama bu demek değil ki sizde kar edeceksiniz.
Kartlar Rastgele Düşüyor, Bu yüzden herkesin kazancı değişiyor. Bu Yüzden Ben Kazandım Sizde Kazanacaksınız diye bir kaide yok. Oyunları Tek Tek araştırıp almalısınız, Yoksa zarar edebilirsiniz.
Örn: Alıntıyı görüntüle
Ben Oyunu 1.74TL'ye aldım. Alıntıyı görüntüle
3 Adet Bu Karttan Düştü. Yani 1,74 TL'ye aldığım oyundan, Alıntıyı görüntüle
1,75x3'ten 5,25 TL Kazandım. 5,25-1,75= 3,5 TL net kar aldım. Kartları İstediğiniz fiyattan koyabilirsiniz tabi. Benim acil paraya ihtiyacım olmadığı için kafama göre fiyat koydum
Acil paraya ihtiyacınız varsa para kısmı size kalmış.
Bu Ekrandan Satışa Çıkardığınız zamam, otomatik olarak pazara ekleniyor. Alıntıyı görüntüle
İşte Bu Kadar Arkadaşlar. Steamden Kart Alıp Satma İşini Soran Arkadaşlar için umarım güzel bir rehber olmuştur. Sağlıcakla Kalın.
Ek Olarak: Kart Fiyatlarına Bakabileceğiniz bir site var. Ben Kullanmıyorum Ama İsterseniz kullanabilirsiniz.
Steam Trading Cards related website featuring trading cards, badges, emoticons, backgrounds, artworks, pricelists, trading bot and other tools.
www.steamcardexchange.net
"Bu Arada Benden Rehber Yapmamı İsteyen @Maykil'a teşekkürler."
Ek Not : Yukarda Oyunun En Düşük Kartının Fiyatını 1.19 Yazmışım. 1.05 Olacak. Pek Önemli değil ama kusura bakmayın.
Ek 2: E 92 TL kar etmişsin hani nerde diyecekler olabilir, arkadaşlar kartları hemen satmadığım için çoğu pazarda ve envanterde. Haberiniz olsun. O Yüzden Cüzdanda 100 TL yok.
Başlamadan Önce : Steam Hesabınızdan Topluluk Pazarında ürün satabilmeniz gerekmektedir. Onun İçin Steam'in Koyduğu Alt Limit Kadar Para Yatırmanız gerekiyor. Eğer Steame Hiç Para Yatırmamışsanız Veya yatırıp alt limiti karşılamamışsanız ,Satamazsınız.
Bana Para Kazandıran Oyunlar :
OutDrive - 1,74 TL
Dreaming Sarah - 2,20 TL
HuniePop - 3,60 TL
The Construct - 1,05 TL
Drunken Fight Simulator - 1,06 TL
Possessed - 1,06 TL
Raywin - 1,05 TL
Cannons-defenders - 1,05 TL
Tank Assault X - 2,40 TL
BARRIER X - 1,20 TL
Typefighters - 2,00 TL
Mosaique Neko Waifus 4 - 1,68 TL
Hentai Girl Karen - 1,26 TL
Hentai Crush - 1,42 TL
Hentai Girl Division - 1,42 TL
Fox Hime Zero - 1,26 TL
Winter Novel - 1,06 TL
Intralism - 1,20 TL
tomorrow won't come for those without ██████ - 2,94 TL
The Adventurer - Episode 1: Beginning of the End - 1,05 TL
SQUIRBS - 1,05 TL
Hentai Girl - 1,26 TL
妄想症 Deliver Me - 1,26 TL
Wet Girl - 1,05 TL
Hentai Mosaique Puzzle - 1,05 TL
Hentai 3018 - 1,05 TL
WAIFU HELL - 1,07 TL
Tricolour Lovestory - 1,20 TL
Swaying Girl - 1,26 TL
Hentai Girl Linda - 1,26 TL
Hentai Girl Fantasy - 1,26 TL
Hentai Mosaique Neko Waifus - 1,26 TL
Hentai Girl Hime - 1,26 TL
Rage Wars - 2,00 TL
Miss Neko - 2,05 TL
Taboos: Cracks - 1,26 TL
Hentai Mosaique Neko Waifus 2 - 1,26 TL
Mosaique Neko Waifus 3 - 1,26 TL
Seek Girl - 1,26 TL
Seek Girl Ⅲ - 1,47 TL
Seek Girl Ⅳ - 1,47 TL
Hentai Killer - 1,17 TL
Once in Yaissor - 2,00 TL
Pretty Angel - 1,26 TL
Pretty Neko - 1,26 TL
RUSSIAPHOBIA - 1,05 TL
Includes 4 items: Hacker Evolution, Hacker Evolution Duality, Hacker Evolution Duality: Inception Part 1 DLC, Hacker Evolution: Untold
store.steampowered.com
Arkadaşlar Bu Aralar Steam'den Oyun Alıp Kartlarını Satarak Kar Ediyorum. Oldukça Karlı Olduğunu Farkettim. Ve Konudaki Arkadaşın Tavsiyesi İle Sizde yararlanın istedim.
Gerekli Olan Uygulamalar: Steam
İdle Master
Nasıl Yapılır :
Öncelikli Adım Oyunumuzu Seçmek.
Örn: Mosaique Neko Waifus 2
Bu Oyunun Fiyatı :
Alıntıyı görüntüle
Şimdi Oyunlar'dan Zarar Edip Edemeyeceğimize Bakacağız:
Oyunun İsmini Topluluk Pazarına Yazıyoruz.
Oyunun En Düşük Kartının Fiyatı 1,19. 3 Adet En Düşük Düşse Bile Alacağımız para komisyon kesintisiyle en az 3,15 Alıntıyı görüntüle
Yani En Az 2 TL kar ediyoruz oyundan. Yalnız Dikkat Etmeniz Gereken Bir Husus Var, Oyunların İsimlerini Karıştırmayın. Mesela Benim Arattığım Oyun Mosaique Neko Waifus 2 idi.
Ancak Serinin Diğer Oyunlarının da kartları çıktı. Bu Yüzden Arattığınız Oyun Olmasına Dikkat Edin.
Diyelim Ki Oyunumuzu Seçtik Ve Satın aldık. (Kaç tane aldığınızın önemi yok)
Ve Ta da Uygulama Oyunları kendisi oynayıp düşürüyor. Sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
1 Oyundan düşecek kartlar tamamen bittiği zaman uygulama otomatik olarak o oyunu listeden siliyor ve diğer oyunları kasmaya devam ediyor.
Evet Arkadaşlar Benim Kullandığım Oyunlar Bunlardı, Ben Bu İşe 15 TL ile başladım Ve Ben bu oyunlardan 2 Günde 92 TL kar ettim. Ama bu demek değil ki sizde kar edeceksiniz.
Kartlar Rastgele Düşüyor, Bu yüzden herkesin kazancı değişiyor. Bu Yüzden Ben Kazandım Sizde Kazanacaksınız diye bir kaide yok. Oyunları Tek Tek araştırıp almalısınız, Yoksa zarar edebilirsiniz.
Örn: Alıntıyı görüntüle
Ben Oyunu 1.74TL'ye aldım. Alıntıyı görüntüle
3 Adet Bu Karttan Düştü. Yani 1,74 TL'ye aldığım oyundan, Alıntıyı görüntüle
1,75x3'ten 5,25 TL Kazandım. 5,25-1,75= 3,5 TL net kar aldım. Kartları İstediğiniz fiyattan koyabilirsiniz tabi. Benim acil paraya ihtiyacım olmadığı için kafama göre fiyat koydum
Acil paraya ihtiyacınız varsa para kısmı size kalmış.
Bu Ekrandan Satışa Çıkardığınız zamam, otomatik olarak pazara ekleniyor. Alıntıyı görüntüle
İşte Bu Kadar Arkadaşlar. Steamden Kart Alıp Satma İşini Soran Arkadaşlar için umarım güzel bir rehber olmuştur. Sağlıcakla Kalın.
Ek Olarak: Kart Fiyatlarına Bakabileceğiniz bir site var. Ben Kullanmıyorum Ama İsterseniz kullanabilirsiniz.
Steam Trading Cards related website featuring trading cards, badges, emoticons, backgrounds, artworks, pricelists, trading bot and other tools.
www.steamcardexchange.net
"Bu Arada Benden Rehber Yapmamı İsteyen @Maykil'a teşekkürler."
Ek Not : Yukarda Oyunun En Düşük Kartının Fiyatını 1.19 Yazmışım. 1.05 Olacak. Pek Önemli değil ama kusura bakmayın.
Ek 2: E 92 TL kar etmişsin hani nerde diyecekler olabilir, arkadaşlar kartları hemen satmadığım için çoğu pazarda ve envanterde. Haberiniz olsun. O Yüzden Cüzdanda 100 TL yok.
Hocam ekleme yapmak istiyorum bir oyundan kâr edip edemeyeceğimize şu siteden bakabiliriz: https://www.steamcardexchange.net/index.php?showcase
Buradan istediğimiz oyunun koleksiyon kartına , eğer rozet işlersek hangi şeyleri verme olasılığı var ve onların fiyatı hakkındaki her türlü bilgi var.
Ben burayı kullanıyorum
Kendi sonucum:
Sadece bugün 3.64TL olan bakiyemi hentai girl , zup s ve zup x ile 12.97TL ye çıkardım.
(Bir kaç farklı oyundan kartlarda düştü onlarıda sattım)
Nedense etiketlenme bildirim olarak gelmedi ama rehbere şunuda eklersen daha güzel olur csgo gibi vac sistemine sahip oyunlardan ban yiyebilirsiniz diye hatırlıyorum onunda kara listeye ekleme vardı ekleyince program onu acmiyordu