Dolar bazından olduğu için çokta bişey olacağını zannetmiyorum .Bu indirimde kayda deger oyunlar olurmu sizce?
Hocam dolar bazi olarak değilde indirim yüzdesi ile baksak daha mantikli olmazmıDolar bazından olduğu için çokta bişey olacağını zannetmiyorum .
16 ya düşmüştü geçen bence fazla en fazla 10 olmasi lazımUmarım forza indirime girer
Steam dolara geçmeseydi iyiydi bide bugün Minecraft alıcaktım 500 TL ye bı baktım 1200 olmuş. Bu adamlar fiyatı neye göre giriyor anlamadımHocam dolar bazi olarak değilde indirim yüzdesi ile baksak daha mantikli olmazmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16 ya düşmüştü geçen bence fazla en fazla 10 olmasi lazım
Yani epic e göre fiyatlar pahalı zaten mesela fc25 denilen oyun 12-13 dolar olması lazım ki tr serverındaki insanlar alsın . İndirimle 20 dolara geliyor .Hocam dolar bazi olarak değilde indirim yüzdesi ile baksak daha mantikli olmazmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16 ya düşmüştü geçen bence fazla en fazla 10 olmasi lazım
bende bekliyorum.Umarım forza indirime girer
Oha be ben geçen sene indirimde 250 ye mi ne almıştım iyi ki almışım arkadaşım da geçtiğimiz aylarda 500'e almıştı iyi ki almış.Steam dolara geçmeseydi iyiydi bide bugün Minecraft alıcaktım 500 TL ye bı baktım 1200 olmuş. Bu adamlar fiyatı neye göre giriyor anlamadım
Sonra neden kaçak oynanıyor. Kırk yılda bir indirim yapıp daha sonra zam yaparsan ( iki kattan fazla ) tabi millet kaçak oynarOha be ben geçen sene indirimde 250 ye mi ne almıştım iyi ki almışım arkadaşım da geçtiğimiz aylarda 500'e almıştı iyi ki almış.
Ya kaçak savunacak değilim ama dediğiniz gibi indirim konusunda sanırım senede 2 defa yapıyorlarmış. Oyunun yıldönümünde bile indirim olmadı nasıl bir işleyiş anlamadım gitti. Bu kadar basit cracklenip oynanabilen onlarca launcheri olan bir oyunu daha ucuz yapıp, fazla satıp sürümden kazanmak yerine 2 katı fiyat arttırıyorlar bence yanlış yaptılar ama kendileri bileceği iş.Sonra neden kaçak oynanıyor. Kırk yılda bir indirim yapıp daha sonra zam yaparsan ( iki kattan fazla ) tabi millet kaçak oynar
Katılıyorum. Şu devirde indirim dönemlerinde 400-500 tl gibi fiyatlara rdr2-gta5-uncharted-cyberpunk 2077 gibi oyunlar varken bu oyunun maks ederi 300 civarı ama sonuç iki kattan fazla zam...Ya kaçak savunacak değilim ama dediğiniz gibi indirim konusunda sanırım senede 2 defa yapıyorlarmış. Oyunun yıldönümünde bile indirim olmadı nasıl bir işleyiş anlamadım gitti. Bu kadar basit cracklenip oynanabilen onlarca launcheri olan bir oyunu daha ucuz yapıp, fazla satıp sürümden kazanmak yerine 2 katı fiyat arttırıyorlar bence yanlış yaptılar ama kendileri bileceği iş.