steam kütüphane silmek istediğin oyuna sağ tık kaldırSteamden ve epic games ten yüklediğim oyunu nasıl silerim steamde oyna butonu kaldır seçeneği var bu şekilde mi yoksa uygulama yöneticisinde dosyalardan mı silmem gerekli
steam kütüphane silmek istediğin oyuna sağ tık kaldır
Oyun tamamen siliniyor değil mi kapladığı alan kesin gidiyor mu dosyalardan da kaldırmam gerekiyor mu ?Kaldır seçeneğinden sikicem epic gamesdede aynı sekil sağ tık kaldirdi sanirsam
Kaldır seçeneğinden silicem epic gamesdede aynı sekil sağ tık kaldirdi sanirsam
Düzelttim bende alıntıdakini
Steam'de oyuna sağ tık yapıp silinceSteamden ve epic games ten yüklediğim oyunu nasıl silerim steamde oyna butonu kaldır seçeneği var bu şekilde mi yoksa uygulama yöneticisinde dosyalardan mı silmem gerekli
Bunları mi yapmam gerekiyor dosya yer yiyor mu mesela FIFA 44gb kaldıra bastım ancak senin dediğini yapmadığım da 44gb kalıyor mu klasörün içinde yoksa boş dosya miSteam'de oyuna sağ tık yapıp silince
Steam'in kurulu olduğu yer>Steamapps>Common>oyun ismi
Klasörü kalıyor
oyunun boş dosyası kalabilirOyun tamamen siliniyor değil mi kapladığı alan kesin gidiyor mu dosyalardan da kaldırmam gerekiyor mu ?
44gb yer açılır ama birkaç kb, mb yer kaplayabilirBunları mi yapmam gerekiyor dosya yer yiyor mu mesela FIFA 44gb kaldıra bastım ancak senin dediğini yapmadığım da 44gb kalıyor mu klasörün içinde yoksa boş dosya mi
Yani sadece kaldıra basıyorum hangi yerden yuklediysem doğrudur değil mioyunun boş dosyası kalabilir
o yer kaplamaz zaten
büyük ihtimal dosya da silinir
Herhangi bir zararı olmaz değil mi44gb yer açılır ama birkaç kb, mb yer kaplayabilir