STEELSERİES ARCTİS 1 Hakkında

Tugrul

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar selam bugün steelseries arctıs 1 kulaklığı malum bime böylesine ucuz gelmişken kaçırmadan aldım fakat şöyle bir problemle karşılaştım. James Donkey 712 gaming kulaklığa sahibim ondan bu kulaklığa geçince farkettiğim ilk şey ses yüksekliği oldu csgo'da en ufak ayak sesini duyarken(volume %59da)steelseries arctıs 1'de sesi fullememe rağmen ses kasamıyorum bir iki edindiğim bilgiye göre ses kartı alabilirmişim,doğrumudur veyahut ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.esen kalın...(anakartım asus tuf gaming b450m-pro kulaklığın jak girişleride direkt kasanın arkasından anakartıma bağlı)

Arkadaşlar selam bugün steelseries arctıs 1 kulaklığı malum bime böylesine ucuz gelmişken kaçırmadan aldım fakat şöyle bir problemle karşılaştım. James Donkey 712 gaming kulaklığa sahibim ondan bu kulaklığa geçince farkettiğim ilk şey ses yüksekliği oldu csgo'da en ufak ayak sesini duyarken(volume %59da)steelseries arctıs 1'de sesi fullememe rağmen ses kasamıyorum bir iki edindiğim bilgiye göre ses kartı alabilirmişim,doğrumudur veyahut ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.esen kalın...(anakartım asus tuf gaming b450m-pro kulaklığın jak girişleride direkt kasanın arkasından anakartıma bağlı)
arctıcs 1 gaming kulaklık değildir ses kasamazsın daha çok film dizi video stüdyoo gibi şeyler için uygun

Arctis 1 zaten ses seviyesi yüksek bir kulaklık değil..

Oyun için Drop Plus almak daha mantıklı olurdu.

pc hocası vb çoğu büyük kanallar gaming kulaklık diyor benmi yanlış anladım adamlarda gaming kulaklık demiş ama...
Post automatically merged:

cahilliğimi maruz gör :( DP'den kastın ne
Dp, drop plus, ama olsun dışarıda falan kullanırsın arctis 1 i.

Ah güzel arkadaşım ,
Oyun için Arctis 1 alınır mı keşke bi soraydın :(

pc hocası vb çoğu büyük kanallar gaming kulaklık diyor benmi yanlış anladım adamlarda gaming kulaklık demiş ama...
Post automatically merged:

cahilliğimi maruz gör :( DP'den kastın ne
Gaming kulaklık tabii, ama ses kasmaya uygun değil. Günlük kulanım, hikayeli oyunlarda vs. işine yarar ama güzel ses kasman zor.

Arctis 1 gaming kulaklık değil dedikleri gibi bence uygun bir fiyata sat onun yerine daha uygun 7.1 uygun kulaklıklar bulabilirsin sonuçta uyguna aldın.:)

Jd 712 den memnun musun ? Herhangi bir sorun yaşadın mı? Belki alırım da

Geri