a2 türkçe ne dedin biraz açıklar mısınPeki bir sorum olacak Razer'ın Cloud II den bir düşük modeli varmıdır yani Cloud II'nin düşük alternatif olan Razer kulaklık nedir
cloud 2den kötü olan bir razer kulaklık alınmaz. ayrıca alıntılarsanız daha çabuk cevap verebilirimCloud II den biraz daha kötü olan Razer kulaklık varmıdır
cloud 2den kötü olan bir razer kulaklık alınmaz. ayrıca alıntılarsanız daha çabuk cevap verebilirim
Bu nasıldır Cloud II den kötü olabilir ama Fps düşürmesi kötüAilem HyperX almama karşı hiç duymadıkları için ikna edemiyorum halaRazer Kraken 7.1 Surround Kablolu Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
Razer Kraken 7.1 Surround Kablolu Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-02830100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
düzgün konuşmayı öğrenin önce sonra kulaklık önerirsinizcloud 2den kötü olan bir razer kulaklık alınmaz. ayrıca alıntılarsanız daha çabuk cevap verebilirim
sizden gayet daha iyi biliyorum artics 3 çöp bir kulaklık kaba bir yaklaşımım varsa alıntılayıp bana yazabilir veya raporlayabilirsinizdüzgün konuşmayı öğrenin önce sonra kulaklık önerirsiniz
benden iyi bilip bilmediğini sormadımsizden gayet daha iyi biliyorum artics 3 çöp bir kulaklık kaba bir yaklaşımım varsa alıntılayıp bana yazabilir veya raporlayabilirsiniz
okumanız varsa ayrıca kulaklıktaki thx teknolojisini kullanmak için ekstra 20 dolar vermeniz lazım
a2 türkçe ne dedin biraz açıklar mısın
bunların hiç birisi kaba dil içermiyor attığım mesajı okumadan yazdığı için öyle yazdım ayrıca ne dediği hakkında bir fikrin varsa yazabilirsin ayrıca reaksiyonlar için tşkbenden iyi bilip bilmediğini sormadım
Herhalde anlamadınız ailem duymadıkları markalara karşı güvensizler ve söylediğimde corsair ney o alınmaz bilmiyorum diyorlar aynısını hyperx e de yapıyorlar ikna edemiyorum bir türlüHocam burada öneri için konu acmissiniz arctis 3 önermiyorlar inatla istiyorsunuz farklı marka öneriyorlar steelseries istiyorum diyorsunuz neden marka güveni Corsairda gayet kaliteli markadır HS70 kullanıyorum wireless olarak çokta iyi bir kulaklık markaya değil modele göre yargılayın
"Okuma yazman varsa" adamın dediklerini anlarsın senin kadar toxic bir üye görmedim hayatımda 2 reaksiyonla napacaksın?bunların hiç birisi kaba dil içermiyor attığım mesajı okumadan yazdığı için öyle yazdım ayrıca ne dediği hakkında bir fikrin varsa yazabilirsin ayrıca reaksiyonlar için tşk
O zaman yapacak bir şey yok Steelseries arctis 3'ü alın geçin steelseries tarafında önerilebilecek farklı bir şey yok.Herhalde anlamadınız ailem duymadıkları markalara karşı güvensizler ve söylediğimde corsair ney o alınmaz bilmiyorum diyorlar aynısını hyperx e de yapıyorlar ikna edemiyorum bir türlü