Neler Yeni

SteelSeries Arctis 3 İyi midir?

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
Peki bir sorum olacak Razer'ın Cloud II den bir düşük modeli varmıdır yani Cloud II'nin düşük alternatif olan Razer kulaklık nedir

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Peki bir sorum olacak Razer'ın Cloud II den bir düşük modeli varmıdır yani Cloud II'nin düşük alternatif olan Razer kulaklık nedir
a2 türkçe ne dedin biraz açıklar mısın

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
Cloud II den biraz daha kötü olan Razer kulaklık varmıdır

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
cloud 2den kötü olan bir razer kulaklık alınmaz. ayrıca alıntılarsanız daha çabuk cevap verebilirim
Ailem HyperX almama karşı hiç duymadıkları için ikna edemiyorum hala
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ailem HyperX almama karşı hiç duymadıkları için ikna edemiyorum hala
Bu nasıldır Cloud II den kötü olabilir ama Fps düşürmesi kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taktım bu kulaklığa fakat sıvı soğutma filan daha iyi olacak gibi

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
düzgün konuşmayı öğrenin önce sonra kulaklık önerirsiniz
sizden gayet daha iyi biliyorum artics 3 çöp bir kulaklık kaba bir yaklaşımım varsa alıntılayıp bana yazabilir veya raporlayabilirsiniz

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,813
İsim
Eren Yeager
Hocam burada öneri için konu acmissiniz arctis 3 önermiyorlar inatla istiyorsunuz farklı marka öneriyorlar steelseries istiyorum diyorsunuz neden marka güveni Corsairda gayet kaliteli markadır HS70 kullanıyorum wireless olarak çokta iyi bir kulaklık markaya değil modele göre yargılayın

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
benden iyi bilip bilmediğini sormadım
bunların hiç birisi kaba dil içermiyor attığım mesajı okumadan yazdığı için öyle yazdım ayrıca ne dediği hakkında bir fikrin varsa yazabilirsin ayrıca reaksiyonlar için tşk :cool:

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
Hocam burada öneri için konu acmissiniz arctis 3 önermiyorlar inatla istiyorsunuz farklı marka öneriyorlar steelseries istiyorum diyorsunuz neden marka güveni Corsairda gayet kaliteli markadır HS70 kullanıyorum wireless olarak çokta iyi bir kulaklık markaya değil modele göre yargılayın
Herhalde anlamadınız ailem duymadıkları markalara karşı güvensizler ve söylediğimde corsair ney o alınmaz bilmiyorum diyorlar aynısını hyperx e de yapıyorlar ikna edemiyorum bir türlü

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
bunların hiç birisi kaba dil içermiyor attığım mesajı okumadan yazdığı için öyle yazdım ayrıca ne dediği hakkında bir fikrin varsa yazabilirsin ayrıca reaksiyonlar için tşk :cool:
"Okuma yazman varsa" adamın dediklerini anlarsın senin kadar toxic bir üye görmedim hayatımda 2 reaksiyonla napacaksın?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,813
İsim
Eren Yeager
Herhalde anlamadınız ailem duymadıkları markalara karşı güvensizler ve söylediğimde corsair ney o alınmaz bilmiyorum diyorlar aynısını hyperx e de yapıyorlar ikna edemiyorum bir türlü
O zaman yapacak bir şey yok Steelseries arctis 3'ü alın geçin steelseries tarafında önerilebilecek farklı bir şey yok.

Top Bottom