Steelseries Arctis Nova Pro X 5999 TL

Ürün başlığında kablolu diyor, aşağıda özellikler kısmında kablosuz diyor ??
Steelseries'in çığu kulaklığı indirime girmiş de almışken kablosuzunu alayım dedim çok cahilce ürün etiketleri ve açıklamaları vardı saldım nasip değilmiş.

Hocam, ben de Nova 5 yerine 5X almayı düşünüyorum. Ancak Nova Pro da aklımı karıştırmıyor değil. Fakat kablolu olduğu için kararsızım. Wireless rahatlığına alıştım. Kulaklığı PC için kullanacağım ve benim için en önemli şey ses kalitesi. FPS tarzı oyunlar oynuyorum, bu yüzden sesin netliği ve yön algısı önemli. Mikrofonu kullanmayı düşünmüyorum çünkü harici bir mikrofonum var. Sizce 5x almalı mıyım? Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.

bu ürün ve

bu ürün arasında ne fark var da bin lira fiyat oynuyor ya bilen var mı ?

Bu 5499 tl ye geçen kasımda almıştım indirimle bence şu anki fiyatı da baya iyi kulaklıktan çok memnunum o yanında gelen DAC zaten sesi efsane hale getiriyor programından doğru ayarları yaparsanız mikrofonu da çok başarılı.

fiyat iyide ben olsam bu kadar para verip kablolu model almazdım

bu ürün ve

bu ürün arasında ne fark var da bin lira fiyat oynuyor ya bilen var mı ?
X Olan xbox demek fark yok

Bu 5499 tl ye geçen kasımda almıştım indirimle bence şu anki fiyatı da baya iyi kulaklıktan çok memnunum o yanında gelen DAC zaten sesi efsane hale getiriyor programından doğru ayarları yaparsanız mikrofonu da çok başarılı.
Ayarları paylaşır mısın ?

Yani fiyat bedava demişsiniz ama pek değil
2 hafta önce Nova 7P 5500TL’ydi kablolu bir ürüne gidipte bu kadar para vermem verilmesini tavsiye de etmem
Yani en uygun kablolusu akakçede 9800 gözüküyor diye bu fiyatta olduğu için bedava değil arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,711
Üyeler
185,154
Son üye
Draven25
Geri