Steelseries rival 3 alınır mı ?

Steelseries rival 3 260-300 civarında bi fare sizce alınır mı ? ve başka fare tavsiyelerinde bulunur musunuz ?
Eline uyuyorsa alınabilir göze hitap eden kaliteli bir mouse.Logitech o fiyattaki mouselarından daha ilgi çekici ve kaliteli olduğunu düsünüyorum.

Steelseries rival 3 260-300 civarında bi fare sizce alınır mı ? ve başka fare tavsiyelerinde bulunur musunuz ?
Alınır ama genel indirimlerde almanı tavsiye ederim . Ayni fiyat bandindaki rakiplerine oranla daha faz la tuş ömrü 50 milyon kadar 8500 DPI ve daha hızlı bir G kuvveti ve daha fazla IPS taraması var.

kullananlar varsa yorumunu yazsın arkadaşlar bende düşünüyorum rival 300 310 sanki bu mouse göre büyük gibi
rival 3'ü aldım ve bayağı kullandım bence alınır, ben mediamarketten 320 tl'ye almıştım vallahi.

Rival 3 alıp üzüleceğini sanmıyorum güzel mouse'dur kendisi.
Öncelikle bir bilgisayarcıya gidip rival 3'ü bir dene eline oturursa hoşuna giderse al bu fiyat bandındaki en iyi mouselardan birisi kendisi

Rival 3 alıp üzüleceğini sanmıyorum güzel mouse'dur kendisi.
Öncelikle bir bilgisayarcıya gidip rival 3'ü bir dene eline oturursa hoşuna giderse al bu fiyat bandındaki en iyi mouselardan birisi kendisi
ben 320 tl'den almıştım.

Geri