SteelSeries Rival 3 Kullananlar Bakabilir mi?

ben de bir süre kullandım öyle bir şey fark etmedim hocam

yeni ne alacaksınız

razer v2 mini düşünüyorum. 1 hafta oldu itopya hala iadeyi tamamlamadı onu bekliyorum. Donanım arşivi kampanyasından almıştım
onun da malzeme kalitesi düşük açıkçası kardeşime almıştım beni tatmin etmedi üstüne biraz koyup indirimde daha iyi mouselar yakalayabilirsiniz
bence bayram indirimlerini bekleyin

onun da malzeme kalitesi düşük açıkçası kardeşime almıştım beni tatmin etmedi üstüne biraz koyup indirimde daha iyi mouselar yakalayabilirsiniz
LOD problemi haricinde DA v2 mininin malzeme kalitesi bana göre çok daha iyi.

LOD problemi haricinde DA v2 mininin malzeme kalitesi bana göre çok daha iyi.
bilmiyorum bende sensei ten var
kardeşim oynarken diyorum bi el sal bana aşırı derecede ucuz plastik hissiyatı veriyor elime

bilmiyorum bende sensei ten var
kardeşim oynarken diyorum bi el sal bana aşırı derecede ucuz plastik hissiyatı veriyor elime
Küçük bir mouse olduğu için öyle gelebilir bir de hafif tabi ama kasası rival 3 gibi esneme / gıcırdama felan yapmıyor bendeki.
Bütçesi artıyorsa ben de Pulsefire haste öneririm taş gibi mouse.

tersine steelseries rival 3 ün malzeme kalitesini daha kötü buldum, vip hissi vermedi. rgb sistemi aşırı güzel sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Küçük bir mouse olduğu için öyle gelebilir bir de hafif tabi ama kasası rival 3 gibi esneme / gıcırdama felan yapmıyor bendeki.
Bütçesi artıyorsa ben de Pulsefire haste öneririm taş gibi mouse.
hocam sizde sanırım yanlış anlamadıysam v2 mini var, biraz bahsedebilir misiniz? rival 3 elime büyük geldi v2 minide tersine çok mu küçük gelir acaba diye düşünmüyor değilim

tersine steelseries rival 3 ün malzeme kalitesini daha kötü buldum, vip hissi vermedi. rgb sistemi aşırı güzel sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizde sanırım yanlış anlamadıysam v2 mini var, biraz bahsedebilir misiniz? rival 3 elime büyük geldi v2 minide tersine çok mu küçük gelir acaba diye düşünmüyor değilim
Küçük gelir ama finger tip felan tutuyorsan sorun olmaz. Palm tutarken parmakların taşar. Benim elim de büyük claw tutarken de pek rahat değil. DA v2 mini kardeşimin. Ben pulsefire haste kullanıyorum.

Geri