Steelseries Rival 710 Vs Steelseries Sensei Ten

ReyN0LdS

80+
Reaksiyon skoru
81
Başlıkta belirttiğim gibi 2 sinin arasında kaldım Sizce Hangisi almalıyım Moba Mmorpg FPS oyunlarını oynuyorum

Sensei ten kullanıyorum gayet iyi tavsiye ederim. 710 kullanmadım bişey diyemem

fps oyuncuları genelde sensei ten alıyor. birçok turnuva oyuncusunun şampiyon olduğu mouse

Klavyem hariç her ekipmanım Steelseries, araştırmalarıma göre ben sensei ten tercih ederdim...

710 kullanıyorum sanırım söylenenlere göre eski varyasyonu kullanıyormuşum bu kenardaki yapışkanlar çıkıyor. Sensei Ten de çıkmıyorsa onu alın.

ikisi de çok iyi mouseler
ben rival 710 kullandığım için 710 öneririm ama sensei ten kullanmadım bir şey diyemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

710 kullanıyorum sanırım söylenenlere göre eski varyasyonu kullanıyormuşum bu kenardaki yapışkanlar çıkıyor. Sensei Ten de çıkmıyorsa onu alın.
aga rival 600 de yandaki kauçuklar sökülüyor diyorlardı bi abide var 1 seneden fazla oldu aldığına maşallah sapa sağlam hiç birşeyi yok

ikisi de çok iyi mouseler
ben rival 710 kullandığım için 710 öneririm ama sensei ten kullanmadım bir şey diyemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga rival 600 de yandaki kauçuklar sökülüyor diyorlardı bi abide var 1 seneden fazla oldu aldığına maşallah sapa sağlam hiç birşeyi yok
Beni bulmuş çürük elma. :cautious:
Çıka çıka bir oluyor bu mesajı yazarken bile mausun o yapışkanına bastırıyorum. :D

Sensei Ten.

Bu arada bi hedefin mi var sürekli çok yüksek bütçeli ekipman önerisi istiyorsun :D

Her türlü Sensei Ten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,580
Üyeler
188,447
Son üye
behlulkacar
Geri