Ahoooo benim kediyi koysam daha çok destek olur.Ancak endişelerinizi daha iyi anlamak isteriz. Bizim satışını yaptığımız ürünlerin üreticisi veya markası olarak kastedilen MCU nedir? dedi
Kendi sitesinde öyle yazıyor ama redditte öyle yazmıyor.Apexi bas bas nordic diye paylaşıyorlar
Valla edemiyoz proda durum belli değil ama apexteki mcu royuan gibi kesin şekilde.Pro sağolsun kargoya gittiği için iade olmuyor gelince biz bakcaz artık hangi mcu var diye royuan varsa temuya söyleriz para iadesi versin.İptal mi edek
Vergi?Kim karıştırdı bu ortalığı fiyatta normal şüpheye düştü herkes kendi sitesinde 46 dolar 1600 TL yapıyor pro modeli temu indirimi vs 1300-1400'e aldık yani ucuz da değil ki
38 dolara geldi pro nasıl 20Vergi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biz 20 dolara aldık o ürünleri
Gümrük vergisini çıkarırsan38 dolara geldi pro nasıl 20
kendı sıtesınde 46$ + vergi + kargo + 30$ustu oldugu ıcın gumrukleme maliyetiKim karıştırdı bu ortalığı fiyatta normal şüpheye düştü herkes kendi sitesinde 46 dolar 1600 TL yapıyor pro modeli temu indirimi vs 1300-1400'e aldık yani ucuz da değil ki
Vergiyi hesaba katmayın. Bizde %60 olan vergi başka ülkelerde %0 olabilir. %60'ı Devlet alıyor. Satıcı değil.Kim karıştırdı bu ortalığı fiyatta normal şüpheye düştü herkes kendi sitesinde 46 dolar 1600 TL yapıyor pro modeli temu indirimi vs 1300-1400'e aldık yani ucuz da değil ki
Ben elemana İngilizce sordum, sorunu satıcıya yönlendirdik dedi cevap bekliyom hala :dAncak endişelerinizi daha iyi anlamak isteriz. Bizim satışını yaptığımız ürünlerin üreticisi veya markası olarak kastedilen MCU nedir? dedi