Stray Oyunu Alınır Mı?

Bence alinmaz. İyi bir oyun degil. Ana karakteri kedi diye sevilmis bir oyun.

Bence alinmaz. İyi bir oyun degil. Ana karakteri kedi diye sevilmis bir oyun.
Bence gayet iyi yapılmış bir oyun, şahsen ana karakteri kedi değil robot veya insan olsa yine alıp oynardım. Ben öneriyorum.

Bence gayet iyi yapılmış bir oyun, şahsen ana karakteri kedi değil robot veya insan olsa yine alıp oynardım. Ben öneriyorum.
Zaten kedi degilde robotla oynuyormussun gibi bir oyun. Bir suru daha iyi platformer var onun yerine oynanabilecek bence.

hikayesi güzel, 5 saatlik bir oyun. fazla uzun olması da sıkıcı olurdu. merak uyandıran bir gizem var içinde. ben illlegal olarak oynamıştım. tekrar oynanmaz ve dlc almaz vede online değil, süresi de kısa diye satın almamıştım ama oynanır.

Güzel sürükleyici bir ortamı var ama 168TL değmez gibi. 4-5 Saatlik hikayesinde vs. takılırsın bitirirsin tekrar belki bir daha yüzüne bakmazsın.

Al iki saat oyna sonra iade et ve save dosyasını yedekle, sonrasında oyunu tekrar iki saat oyna sonra tekrar iade et, oyun biter. (!)

Zevkli oyun ama ps plusta oynarken güzeldi 160 liraya almazdım

Ben şahsen bu tarz oyunları baya seviyorum. Aldım ama daha oynamadım. İnside oynayıp beğendiyseniz benzer oyunlar. Şahsen ben inside ve limboyu oynarken aşırı derecede keyif olarak oynamıştım.

Alınmaz. Kedi yürütme oyununa 170 TL verilmez şahsen.

Geri