Stress Testi Sonuçları

o tabanı ben arka kapağı çıkarınca ulaştığımızı bilmiyordum tek tek tüm parçaları sökmeye çalışmıştım 24 pin ve cpu kablosunu çıkmamıştı o ara aklıma geldi arkadan ulaştığımız o andaki pişmanlık :D
o vidalar yan ve zor takılıyor ama çok uğraştırmadı beni
işlemciyi takarken o kadar gerilmedim 5.6 kere çıkar tak yapmıştım görüntü alamadım diye
stres testi boşver gitsin anlık afterburner indir ekranda takip et istersen sıcaklığı aklında kalırsa
Bazen ekran kartının kullanımı oyunlarda anlık olarak 85'e 90'a düşebiliyor ama fps düşmüyor. Darboğaz sayılr mı ?

evet sayılır ama sorun yok
1080p ultra cyberpunk açtım. 130fpslerde geziyor. işlemcinin %76'sına yakını kullandı. sıcaklıkta 55 den 70'e çıktı.

cyberpunk'da 4k işlemci kullanımı %55 sıcaklık da 55
1080'de %76 kullanım. sıcaklık 70

1080p ultra cyberpunk açtım. 130fpslerde geziyor. işlemcinin %76'sına yakını kullandı. sıcaklıkta 55 den 70'e çıktı.

fps rahatsız etmiyorsa belli bir yere kadar
2k da oynayabilirsin darboğaz oluyorsa o olmaz ve ekran kartın tamamı kullanılır

Normal değerler. işlemcinin o kadar kullanılmasının sebebi rahat besleyememesi. 5 5600'ün silikonunu öğrenemiyorsun heralde. o yüzden OC yap diyemeyeceğim. o rahatlatır sistemi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fps rahatsız etmiyorsa belli bir yere kadar 2k da oynayabilirsin darboğaz oluyorsa o olmaz ve ekran kartın tamamı kullanılır
Zaten 6750XT 2K kartı. :blobdance:

Normal değerler. işlemcinin o kadar kullanılmasının sebebi rahat besleyememesi. 5 5600'ün silikonunu öğrenemiyorsun heralde. o yüzden OC yap diyemeyeceğim. o rahatlatır sistemi.

Zaten 6750XT 2K kartı. :blobdance:
OC mi yapmalıyım?

fps rahatsız etmiyorsa belli bir yere kadar
2k da oynayabilirsin darboğaz oluyorsa o olmaz ve ekran kartın tamamı kullanılır
bana sabit 60 versin gerisi önemli değil o yüzden 4k oynuyorum.

OC mi yapmalıyım?

bana sabit 60 versin gerisi önemli değil o yüzden 4k oynuyorum.
öyle düşünüyorsan oc yapmak mantıksız olur 4k da oyna dostum
60 fps in altına düşmediği sürece

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
4k'da oynamama rağmen gpu kullanımı 60'lara düşüyor bf de ultra da oynuyorum bi de arada drop yiyorum neden oluyo anlamıyorum

4k'da oynamama rağmen gpu kullanımı 60'lara düşüyor bf de ultra da oynuyorum bi de arada drop yiyorum neden oluyo anlamıyorum
4.2k ya çıkardım anca toparladı. Böyle bi şeyin bu şekilde sorun yaratacağını hiç düşünmemiştim :D

her türlü arada %60'a kadar düşüyor.

4.2k ya çıkardım anca toparladı. Böyle bi şeyin bu şekilde sorun yaratacağını hiç düşünmemiştim :D

her türlü arada %60'a kadar düşüyor.
değişik ya 2k ya da 4k da o değerlere o oyunda düşmesi
işlemci 2k ve 4k için ideal

Ramle mi alakalı ? Oyundayken 2300 çalışıyordu biosda 3200 gözüküyor
yok be öyle bir şey olamaz görev yöneticisinden ya da amd software den bakın orada kaç mhz yazıyor

Geri