- Reaksiyon skoru
- 5,715
Strong ST-600 diye bir model var birde aynı tasarıma sahip.
Strong ST-600 diye bir model var birde aynı tasarıma sahip.
ama psu konusunda çok bir bilgim yok idare eder mi bu psu rtx 3080+ryzen 5 7500f işlemciyi?Naysla 1350ye geldi ben aldım bedava bu fiyat
Bağımsız regülasyona sahip olup D seviyesinden kötü pek PSU yok.Bu harbiden c4 ama ya
knk fullrange olanı bu rehberde almayın denen mi yoksa
En azından bu modele bakın.
12V kanalına gerçek değerleri yazmak zorundalar. 80 Plus olayı pek önemli değil zaten.C4 knk 80 plus felan hikaye sanmıyorum gerçek belgesi olsun değerleri bile yapıştırma kasa içinde getirip kasalardan söküyorlar ve etiket yapıştırıyorlar türkiyede da nın videosu vardı el atacaktı onlarada tam net paylaşmadı tokat işi![]()
kendisi yanmıyor zaten diğer parçaları yakıyor.10 yıldır süre gelen muhabbet C4, BOMBA? şu muhabbet çıktığından beri kronik sorunlu yanan bir model bile çıkmadı ortaya.
yok işte kardeşim bomboş muhabbet.kendisi yanmıyor zaten diğer parçaları yakıyor.![]()
Zaten bu modelin dış kasasına sahip 8 9 tane PSU mevcut piyasada. Sadece bunlara özel değil.C4 knk 80 plus felan hikaye sanmıyorum gerçek belgesi olsun değerleri bile yapıştırma kasa içinde getirip kasalardan söküyorlar ve etiket yapıştırıyorlar türkiyede da nın videosu vardı el atacaktı onlarada tam net paylaşmadı tokat işi![]()
Full range modeli oluyor.knk fullrange olanı bu rehberde almayın denen mi yoksa
Şansa bağlı bir durum çünkü. 10.000TL'lik C1200'ler de bile patlayanlar mevcut. Yalnız tabii ki bu tarz modellerin iyi olduğu anlamınada gelmiyor. Genelde çoğu şeyinden kısılmış oluyorlar. Bridge rectifier başlıca olmak üzere.10 yıldır süre gelen muhabbet C4, BOMBA? şu muhabbet çıktığından beri kronik sorunlu yanan bir model bile çıkmadı ortaya.
Ben de xigmatrk var 900 TL ye aldım bana mısın demiyor. Anlamıyorum insanları gerçektenyok işte kardeşim bomboş muhabbet.
Valla ne dediğini anlamadım hocam. Büyük ihtimal benden ötürü. Saygılarknk fullrange olanı bu rehberde almayın denen mi yoksa