louis bloom
80+ Silver
Arkadaşlar kardesimin pc sinin ramlarini yükseltmeyi düşünüyorum fakat sizce su an ram almak mantıklı mi DDR5 beklenmeli mi
Ddr5 ramler en az 7-8k çok pahalı bir teknoloji hem yurdışında hem Tr’de. En az 2-3 yıl sürer DDR 5 ramlerin ucuzlaması.Arkadaşlar kardesimin pc sinin ramlarini yükseltmeyi düşünüyorum fakat sizce su an ram almak mantıklı mi DDR5 beklenmeli mi
ddr5 beklemeyin vb demis herkes ama ben simdi ddr4 alirsam ileride ddr5 alamama imkanim olabilir pismanlik duymam umarim dediginiz gibi ddr4 alacağım. Ama bu ürünlerin fiyati ileride ucuzlamiyor pahalılaşıyor.Ddr5 daha bekleme. Abdullah hacigul Instagram hesabından kampanyalı ürünler paylaşıyor onları takip et. Gece 2.3 tane ram paylaşmıştı.
Sadece ramler 5500 TL idi en son şuan kaça bilmiyorum. Ddr5 almak istediğine emin misin ?ddr5 beklemeyin vb demis herkes ama ben simdi ddr4 alirsam ileride ddr5 alamama imkanim olabilir pismanlik duymam umarim dediginiz gibi ddr4 alacağım. Ama bu ürünlerin fiyati ileride ucuzlamiyor pahalılaşıyor.