HoYeon Jung
80+ Gold
Arkadaşlar iyi günler. Şu piyasada PC almak için beklemek daha mantıklı bence. Sizce şu piyasa ne kadar süre sonra düzelir. Yani 2022'de mi düzelir yoksa 2023'de mi? İphone 12 Mini almayı düşünüyorum ancak PC almakta düşünüyorum. Lakin PCler fiyatlarını haketmiyor. O nedenle telefon almak istiyorum ama telefonda ne yapacağım diyorum. Siz olsanız ne alırdınız? Telefon mu tercih ederdiniz, PC mi? Beklemeli miyim, PC mi almalıyım? Telefon alma nedenim aslında şu. Seneye LGS sınavım var ve çok fazla bilgisayarla oyun oynayamam diyorum. Lisede de bazı kişiler zor olduğunu ve sürekli ders çalışılması gerektiğini söylüyor. Bu nedenle pekte bilgisayar almak istemiyorum. Telefon biraz daha uygun geliyor. Siz benim yerimde olsanız ne alırdınız? Ailem telefon aldıktan sonra en az 2 sene PC almazlar diye düşünüyorum. Ki büyük ihtimal öyle olacak. PC alırlarsa 1 sene sonra falan telefon alırlar. Lakin PC almak istemiyorum çünkü 2 sene sonra piyasa düzgün olur, düzgün bir bilgisayar toplarım diye düşünüyorum.
(NOT: Konu yanlış biliyorum. Buna uygun hangi konuyu seçeceğimi bilmiyorum o nedenle bu konuyu seçtim. Özür dilerim.)
(NOT: Konu yanlış biliyorum. Buna uygun hangi konuyu seçeceğimi bilmiyorum o nedenle bu konuyu seçtim. Özür dilerim.)