- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam inşallah bir şey olmaz teşekkür ederim herkesehocam bu mantıkla düşünmeyin götürün
Tamam inşallah bir şey olmaz teşekkür ederim herkesehocam bu mantıkla düşünmeyin götürün
Çok büyük ihtimalle sorun göz nezlesi gibi duruyor. Berbat bir bakım alışkanlığınız var, acilen düzeltmeniz gerekiyor. 2 haftada 1 kafes temizlemek nedir ya? Üstelik 2 tane kuş besliyorsunuz, 2 kat daha batacak etraf. Ben tek kuş beslememe rağmen 4 günde temizliyorum, siz karşılaştırın. Tünekleri, kafes tellerini mutlaka temizleyin. Hayvan tüneğe veya kafes tellerine kafasını sürte sürte mikrop kapıyor, veya kafesin kirliliğinden dolayı kapıyor. Ciddi bir hastalıktır, veterinere danışmanız gerekiyor. İlaç önerisini uzmanlara danışmadan yapamam. Kısacası, hafife alınacak bir durum gibi gözükmüyor.Kafesini 2 haftada 1 falan temizliyoruz Yemleri de haftada 2 kere falan yeniden koyuyoruz biraz büyük bi yemlik ve papağan yemiyle besliyoruz
Tamam teşekkür ederim yarından itibaren temizlemeye başlayacağım haklısınız kafes büyük olunca istemeden erteliyorum veterinere de yarın götürmeye çalışacağımÇok büyük ihtimalle sorun göz nezlesi gibi duruyor. Berbat bir bakım alışkanlığınız var, acilen düzeltmeniz gerekiyor. 2 haftada 1 kafes temizlemek nedir ya? Üstelik 2 tane kuş besliyorsunuz, 2 kat daha batacak etraf. Ben tek kuş beslememe rağmen 4 günde temizliyorum, siz karşılaştırın. Tünekleri, kafes tellerini mutlaka temizleyin. Hayvan tüneğe veya kafes tellerine kafasını sürte sürte mikrop kapıyor, veya kafesin kirliliğinden dolayı kapıyor. Ciddi bir hastalıktır, veterinere danışmanız gerekiyor. İlaç önerisini uzmanlara danışmadan yapamam. Kısacası, hafife alınacak bir durum gibi gözükmüyor.
Katılıyorum kesinlikle o hayvanın dışkısı o alttaki bastıkları tele ayağı değdiği zaman bile mikrop kapabiliyor.Bende 1 tane besliyorum 2 günde bir genel temizlik yapıyorum Max 3 gün oluyor bazen,söküyorum kafesi duşakabine götürüp eski bulaşık süngeri ve sabunla "sıcak su" ile temizliyorum sonra kuruluyorum,yemlerini üfleyip kabukları atıyorum,yemlikleri aynı şekilde sıcak su ve sünger ile temizliyorum.Sonrasında kuru havluyla bir güzel kuruluyorum özellikle yemliklerde hiç su kalmaması gerekiyor.Küçükken yemlikte 1-2 damla kaldığı zaman yem filizleniyordu tohum olmaya çalışıyordu yani o yüzden güzel kurutmak gerek,bu arada pek gerekli olmayabilir ama ben saç kurutma makinesi ile alamadığım veya görmediğim yer varsa diye onunlada kurutuyorum,tünekleride aynı şekil yıkayıp temiz tutmak gerekli.Çok büyük ihtimalle sorun göz nezlesi gibi duruyor. Berbat bir bakım alışkanlığınız var, acilen düzeltmeniz gerekiyor. 2 haftada 1 kafes temizlemek nedir ya? Üstelik 2 tane kuş besliyorsunuz, 2 kat daha batacak etraf. Ben tek kuş beslememe rağmen 4 günde temizliyorum, siz karşılaştırın. Tünekleri, kafes tellerini mutlaka temizleyin. Hayvan tüneğe veya kafes tellerine kafasını sürte sürte mikrop kapıyor, veya kafesin kirliliğinden dolayı kapıyor. Ciddi bir hastalıktır, veterinere danışmanız gerekiyor. İlaç önerisini uzmanlara danışmadan yapamam. Kısacası, hafife alınacak bir durum gibi gözükmüyor.
Cidden 2 haftada 1 demek, ayda demekki sen sadece 2 kez temizliyorsun bu büyük bir sorumsuzluk en az 1 haftada 2 kez temizlemen gerekli.Umarım suyunu günde bir değiştiriyorsundurKafesini 2 haftada 1 falan temizliyoruz Yemleri de haftada 2 kere falan yeniden koyuyoruz biraz büyük bi yemlik ve papağan yemiyle besliyoruz
Ben öyle yapıyorumDostum Senin Gözüne Bir Şey Oldu Diyelim Zamanla Düzelir Diyip Doktora Gitmiycekmisin Veterinere Götür Kuşu.
Sen kuşmusun yoksa ? (!)Ben öyle yapıyorum
Hmm Ben Elim Çizilse Doktora Giderim Seninkide İyiymiş.Ben öyle yapıyorum
Geçen çapa yaparken parmağım çıktı çektim kıt dedi rahatladımHmm Ben Elim Çizilse Doktora Giderim Seninkide İyiymiş.
Şüpheli Cisimler'de Örnek Paslı Bir Nesne.