Sunucu ( server ) bilgisayarı toplama

Ukta

80+
Reaksiyon skoru
121
Arkadaşlar merhaba. birkaç projem için server bilgisayar toplamam gerekiyor. Hazır sanal sunucular aşırı pahalı ( aylık 2-3 k arası ).
ben 40-45k yi geçmeyecek şekilde nasıl sunucu bilgisayarı toplarım. Ağırlıklı olarak model eğitim amaçlı olacak ilk başta
Önerileriniz için teşekkkürler.

Arkadaşlar merhaba. birkaç projem için server bilgisayar toplamam gerekiyor. Hazır sanal sunucular aşırı pahalı ( aylık 2-3 k arası ).
ben 40-45k yi geçmeyecek şekilde nasıl sunucu bilgisayarı toplarım. Ağırlıklı olarak model eğitim amaçlı olacak ilk başta
Önerileriniz için teşekkkürler.
2699v4 x2 👌🏻

Marka paylaşmak yasak mı değil mi bilmiyorum ama Server yani Makine dendiğinde önerdiğim tek yer ;
https://datafex.com.tr/vds-satin-al

Fiyatları çok uçuk değil, ücretsiz yedekleme hizmeti var ( çoğu firma bundan para alıyor, günlük - aylık ) ve her türlü sorunda anında yanıt alıyorsunuz discord veya siteleri üzerinden.

@tkod 'un önerdiği işlemciye sahip bir paket şu fiyatta ;
1748883539279.webp

DEĞERLENDİRMEYE aldım hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marka paylaşmak yasak mı değil mi bilmiyorum ama Server yani Makine dendiğinde önerdiğim tek yer ;
https://datafex.com.tr/vds-satin-al

Fiyatları çok uçuk değil, ücretsiz yedekleme hizmeti var ( çoğu firma bundan para alıyor, günlük - aylık ) ve her türlü sorunda anında yanıt alıyorsunuz discord veya siteleri üzerinden.

@tkod 'un önerdiği işlemciye sahip bir paket şu fiyatta ;
Alıntıyı görüntüle
hocam ilk defa duyup baktım fiyatlar aşırı uygun ama güvenilir mi emin olamadım

DEĞERLENDİRMEYE aldım hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ilk defa duyup baktım fiyatlar aşırı uygun ama güvenilir mi emin olamadım
En yüksek paketini FiveM adlı oyun için yaklaşık 2 - 3 ay kullandım. En ufak 1 sorun yaşamadım. Bana güvenin, kiralayın 1 ay. Memnun kalırsanız uzatırsınız, kalmazsanız iptal edersiniz.

En yüksek paketini FiveM adlı oyun için yaklaşık 2 - 3 ay kullandım. En ufak 1 sorun yaşamadım. Bana güvenin, kiralayın 1 ay. Memnun kalırsanız uzatırsınız, kalmazsanız iptal edersiniz.
Teşekkürler hocam denemekten zarar gelmez.

Geri