Arkadaşlar köye geldik virüs sebebiyle altyapı yok köyde artık dayanamayıp süperbox almayı düşündüm aradım müşteri hizmetlerini bölgenizde hizmet veremiyoruz dendi ve yaklaşık 6 ay köyde kalacağız ne yapabilirim bir fikir verebilirmisiniz
maalesef köydeyiz ve hiçbir altyapı yokTTNETten Başka Çaren Yok Olmadı Kablonet Altyapısı Varsa Onu Kullan
mobil veri çekiyor fakat üniversitem uzaktan eğitime geçiyor mobil internetim yetmeyecek sınırsız net lazımgeçmiş olsun kardeşim hattın çekiyorsa mobil veriden bağlayabilirssin bilgisyarına
Superbox olmuyorsa hiçbir çare kalmıyor mobil veri dışında.maalesef köydeyiz ve hiçbir altyapı yok
Ev Telefonu Kullananda Yok Ozamnmaalesef köydeyiz ve hiçbir altyapı yok
altyapı olmadığı için oda yok maalesefEv Telefonu Kullananda Yok Ozamn
Cumhurbaşkanı 8gb internet vereceğiz diye açıklama yaptı dün sende kendi hattının avantajlı tarifeleri var mesela Vodafone de 10gb 40tl boyle paket vardır kesinlikle ona geç.mobil veri çekiyor fakat üniversitem uzaktan eğitime geçiyor mobil internetim yetmeyecek sınırsız net lazım
taahhüt olması sorun değil 6 ay idare etsin yeterdi6 ay için mantıksız olur. Çünkü taahhütlü paketler hep.
araştıracağım bilgilendirme için teşekkürlerCumhurbaşkanı 8gb internet vereceğiz diye açıklama yaptı dün sende kendi hattının avantajlı tarifeleri var mesela Vodafone de 10gb 40tl boyle paket vardır kesinlikle ona geç.