Supplement marka önerisi?

o kadar karbonhidratlı ve proteinli besin tüketsem de doğru düzgün kilo alamıyorum amacım 84 civarı falan
ne kadar süredir spor yapıyorsun ki kilon ideal şuan kilonun büyük kısmı kas kütlesine dönüştüğü zaman daha fazla kilo alırsın

alo aga iyi geceler şey soracağım mümkünse. bende m2 ssd var diyelim gta 5 ben de yüklü . arkadaşımın da m2 ssdisi var o da indirmek istiyo. ben onun ssdisini alıp benim anakartıma taksam 2 slotlu bir anakart olsun. takıp bendeki tüm gta 5 dosyalarını kopyalayım yapıştırsam onun ssdisine oda indirebilie mi kendi bilgisayarına ssdyi takıp.

ne kadar süredir spor yapıyorsun ki kilon ideal şuan kilonun büyük kısmı kas kütlesine dönüştüğü zaman daha fazla kilo alırsın
1 ay olmuştur büyük ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alo aga iyi geceler şey soracağım mümkünse. bende m2 ssd var diyelim gta 5 ben de yüklü . arkadaşımın da m2 ssdisi var o da indirmek istiyo. ben onun ssdisini alıp benim anakartıma taksam 2 slotlu bir anakart olsun. takıp bendeki tüm gta 5 dosyalarını kopyalayım yapıştırsam onun ssdisine oda indirebilie mi kendi bilgisayarına ssdyi takıp.
o gaineri bende kullanıyorum manyak bir şey sana da öneririm.

Arkadaşlar merhaba Gainer, Creatine ve Protein tozu almayı düşünüyorum. diğerleri tam kesin olmasa'da gainer şart 10 kiloya yakın kilo almam gerekiyor. Yemekle olacak değil gibi. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Not: Boy 1.86 Kilo 77 (tartımın pili bitti 75 olmuş olabilirim)
Yapın kaldırıyosa 90 a yolu var ama bölgesel aliyosan 85 ideal olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapın kaldırıyosa 90 a yolu var ama bölgesel aliyosan 85 ideal olur.
Marka da muscletech

Arkadaşlar merhaba Gainer, Creatine ve Protein tozu almayı düşünüyorum. diğerleri tam kesin olmasa'da gainer şart 10 kiloya yakın kilo almam gerekiyor. Yemekle olacak değil gibi. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Not: Boy 1.86 Kilo 77 (tartımın pili bitti 75 olmuş olabilirim)
Yemek ile alamayıpta gainer kullanıp kilo alana ben daha denk gelmedim açıkçası tabii hevesinizi kırmak istemem
İlla almak istiyorsanız ucuz diye kıytırık saçma sapan markalardan almayın

Önerim
Heromega Markasının Ürünleri

Doğan Can Polat Hocanın markası

Türkiye fitness camiasındaki nadir kaliteli adamlardandır
Kendisinin çok sağlam bir bilgi birikimine sahip olan kaliteli bir hoca olduğunu bir kenara bırakırsak ürünlerin özellikleride fiyatlarına göre çok iyi

Yemek ile alamayıpta gainer kullanıp kilo alana ben daha denk gelmedim açıkçası tabii hevesinizi kırmak istemem
İlla almak istiyorsanız ucuz diye kıytırık saçma sapan markalardan almayın

Önerim
Heromega Markasının Ürünleri

Doğan Can Polat Hocanın markası

Türkiye fitness camiasındaki nadir kaliteli adamlardandır
Kendisinin çok sağlam bir bilgi birikimine sahip olan kaliteli bir hoca olduğunu bir kenara bırakırsak ürünlerin özellikleride fiyatlarına göre çok iyi
arkadaştan bir ölçeğe yakın gainer almayı düşünüyorum eğer başarılı olursam devam ederim teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,683
Üyeler
187,869
Son üye
yasfar
Geri