Neler Yeni

Sürekli düşen internet hızı

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. ISS TÜRK TELEKOM İnternet ile ilgili problemim şu. Kullandığım internet 50 down 7 up.
Gün içerisinde farklı zamanlarda internet hızım 1 lere 2 lere düşüyor ve modemi resetlemeden düzelme sağlamıyor.
Müşteri hizmetleri ile defalarca görüştüm. Bana modemin eskidir kablonda problem vardır gibi cümleler kuruyor fakat kablomda modemimde problem olsa down hızın düşerken up hızım 7 lerde olmaz hala.
Bu problemi 2-3 aydır çözemedir.

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. ISS TÜRK TELEKOM İnternet ile ilgili problemim şu. Kullandığım internet 50 down 7 up.
Gün içerisinde farklı zamanlarda internet hızım 1 lere 2 lere düşüyor ve modemi resetlemeden düzelme sağlamıyor.
Müşteri hizmetleri ile defalarca görüştüm. Bana modemin eskidir kablonda problem vardır gibi cümleler kuruyor fakat kablomda modemimde problem olsa down hızın düşerken up hızım 7 lerde olmaz hala.
Bu problemi 2-3 aydır çözemedir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam adres değişikliği yapana kadar internetimden gayet memnundum. Genel teknik bakım dışında internetimin kesildiğini pek hatırlamam. Depremden dolayı taşındığım yeni evde bu problemi yaşamaya başladım. Alt yapı sorgulamasında problem olmadığını söylediler fakat fiziksel olarak bir problem olma olasılığı var yapıda. Müşteri hizmetlerindeki asıl problem şu İŞ BİLMEYEN insanlar. Yani gram bilgisi yok ilgisi yok bu insanı internet ile alakalı olan bir kurumun müşteri hizmetlerine çalışan olarak alıyorlar. Adama problemimi anlatıyorum diyorum ki böyle böyle modemi resetleyince düzeliyor 3 saat 4 saat bazen ertesi gün internet down hızım 1-2 lere düşüyor modemdendir kablodandır o dur bu dur diyip beni çileden çıkartıyor. Ulan kablomda modemim problem olsa neden resetleyince düzelsin NEDEN UPL. hızım aynı kalmaya devam etsin. ***** yerine koyuyorlar insanı. Daha 2 gün önce tekrar aradım her temsilci aynısını söylüyor modem kablo. Kardeşim dedim ben ***** mıyım modemimden kablomdan olsa seni arayayım sana sorunumu anlatırken modem kablodan olmadığını dile getiriyorum yani. Ulan mezun olduğumuz bölüm Elektronik Haberleşme adam inatla bana kablomda modemimde problem olduğuna ikna etmeye çalışyıor :D

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
seni geçiştiriyorlar işte benimde uploadım 0.2lerde ama ne yapalım bu tr internetinden bir cacık olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
seni geçiştiriyorlar işte benimde uploadım 0.2lerde ama ne yapalım bu tr internetinden bir cacık olmaz
Hocam yıllardır internet konusunda hiç problem yaşamadım. Depremden dolayı ev taşıdım sonra bu şekilde oldu. Down hızım 1-2 lere düşüyor ama up hızım hep sabit 6-7

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
Hocam yıllardır internet konusunda hiç problem yaşamadım. Depremden dolayı ev taşıdım sonra bu şekilde oldu. Down hızım 1-2 lere düşüyor ama up hızım hep sabit 6-7
sen yaşamamışsın ben kralını yaşadım halada devam ediyor çözümde yok bu ülkeden bir cacık olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,339
Üyeler
165,669
Son üye
quuumac
Top Bottom