Switch vs Steam deck

switch diyenden bir şey beklemem tabikide steam deck yine söylüyorum :)

Konuyu baştan beri takip ediyorum ve ben de kendi fikrimi söyleme gereği duydum. Kesinlikle Steam Deck almalısınız kolaylıkla emülatör kurarak switch oyunlarını oynayabilirsiniz. Steam oyunları dışında bir çok eski nesil konsolların oyunlarını da emülatör sayesinde oynayabilirsiniz. Switch oyunları zaten çok pahalı.

Konuyu baştan beri takip ediyorum ve ben de kendi fikrimi söyleme gereği duydum. Kesinlikle Steam Deck almalısınız kolaylıkla emülatör kurarak switch oyunlarını oynayabilirsiniz. Steam oyunları dışında bir çok eski nesil konsolların oyunlarını da emülatör sayesinde oynayabilirsiniz. Switch oyunları zaten çok pahalı.
Teşekkürler

Hocam rog ally mı almalıyım Steam deck mi

Hocam rog ally mı almalıyım Steam deck mi
Uzun süredir ikisini de araştıran biri olarak rog ally daha güçlü ama onu da tam güçte kullandığınız zaman şarjı 1 saat anca dayanıyor. Bence aradaki fiyat farkına değmez steam deck 64 gb olan modeli ile arasında 2 kat fiyat farkı var. 64 gb olan model alınıp ssd yükseltmesi yapmak daha mantıklı olur.

Geri