yarısını maalesef ama türknette aldığımın aynısı alıyorum 66 veriyodu testte 35 alıyorum altyapı yok binadaAltyapınızın desteklediği hızın ne kadarını alıyosunuz peki?
yarısını maalesef ama türknette aldığımın aynısı alıyorum 66 veriyodu testte 35 alıyorum altyapı yok binadaAltyapınızın desteklediği hızın ne kadarını alıyosunuz peki?
Millenicom kullanıyorum gıbıra geçecektim fiyatı fazla diye onada zam geldiyse tek çare comnet kalıyor en ucuzu oArkadaşlar selam. Yaklaşık 7-8 aydır GıbırNet kullanıyorum ve 240 TL'lik fatura ödüyorum. Fakat 2 gün önce gelen sms ile bir sonraki faturamın 370 TL olacağını öğrendim. O mesajdan sonra birkaç iss baktım ve 3 tane sağlayıcı arasında kaldım. Bunlar PoyrazNet, Comnet ve Millenicom. Diğer sağlayıcılara da baktım elbette fakat fiyattan dolayı çok da ilgilenmedim o tarafla. İşin özü, bu 3 sağlayıcı arasından hangisini önerirsiniz?
Altyapınızın desteklediği hızın ne kadarını alıyosunuz peki?
Millenicom kullanıyorum gıbıra geçecektim fiyatı fazla diye onada zam geldiyse tek çare comnet kalıyor en ucuzu o
bir sorun olduğunda arıza kaydı oluşturunca hesabınızı kapatıyorlar comnet önermem.Ben de yarın Comnet'e geçiş yapacağım. Şu anda zam gelmeyen tek o var sanırım.
Comnet kullanmak için fiberde modem satın almanız gerek.Diğerleri gibi modem kiralamıyor ve ön ödemeli hizmet yapmanız gerekiyor.
Geçiş yaptınız mıBen de yarın Comnet'e geçiş yapacağım. Şu anda zam gelmeyen tek o var sanırım.