Millencom a baktım hocam 52mbps lik alt yapı varSadece Turkcell fiber altaypınız varsa turkcellden başka yok sanırım millenicomu arayın sorun ama bi ara hizmet veriyolardı superonilne altyapısından güncelde nasıllar bilmiyorum
Ttelekom fiber varsa Turknet.
millenicom netspeed uzak dur gelme sakın vodafone'a baksana birdeMillencom a baktım hocam 52mbps lik alt yapı varhatta turk telekom altyapısını kullanan tüm servis sağlayıcılarında aynı sonucu alıyorum
O zaman binanızda sadece Superonline fiber altyapısı vardır aynı hizmet kalitesinde bir şey arıyorsanız Turkcellden devam.Millencom a baktım hocam 52mbps lik alt yapı varhatta turk telekom altyapısını kullanan tüm servis sağlayıcılarında aynı sonucu alıyorum
V*dafone hiç gelmesin 16Mbit e 400TL ödüyorum hiç çekmiyor da modemi taşımama izin dahi vermiyorlarmillenicom netspeed uzak dur gelme sakın vodafone'a baksana birde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tt de o hızı alıyorsanız başka şansınız yok
O zaman binanızda sadece Superonline fiber altyapısı vardır aynı hizmet kalitesinde bir şey arıyorsanız Turkcellden devam.
ben vodafone kullandım sorunsuz du valla millenicoma geeçtim fazla fiyat istedi diye şuan sitesine girince vodafone un vdsl vs vermiyor daha sanırsam sadece fiberV*dafone hiç gelmesin 16Mbit e 400TL ödüyorum hiç çekmiyor da modemi taşımama izin dahi vermiyorlar