VdslAltyapı destegi nedir
Daha yüksek hız alabiliyorsan ona geçmeni öneririm Vodafone 50 mbps 570 tl olarak yeniledim 2 gün önce Bursa'da 530 TL ödüyordum
türknet nasılDaha yüksek hız alabiliyorsan ona geçmeni öneririm Vodafone 50 mbps 570 tl olarak yeniledim 2 gün önce Bursa'da 530 TL ödüyordum
Burda firma sana kalmış Türktelekomdan memnunsan sorun yaşamıyorsan kopma hız düşüklüğü vs olmuyorsa yükseltebilirsin 24mbps
650 TL biraz fazla geldi bana
Kullanmadım hocam ama fiber altyapı falan varsa mantıklı olurtürknet nasıl
İlk 3 ay 400 tl imis altyapı 100 mbs destekliyorKullanmadım hocam ama fiber altyapı falan varsa mantıklı olur
Sonraki aylar nedir 600tl falansa turktelekomdan iyidir fiyat ve hiz olarakİlk 3 ay 400 tl imis altyapı 100 mbs destekliyor
700 tl mis onu görmemişim aslında 50 mbs yeter de Türk Telekom 100 mbs parası istiyoSonraki aylar nedir 600tl falansa turktelekomdan iyidir fiyat ve hiz olarak
Ama dedigim gibi TT dan memnunsan onun 100mbpsı kaça verdigine bak öyle karar ver
Bana kalırsa Türknet daha mantıklı ama şimdi sorun yasarmisin yaşamazmısın ona bisey diyemicem700 tl mis onu görmemişim aslında 50 mbs yeter de Türk Telekom 100 mbs parası istiyo
Beklesem kampanya çıkar mı acabaBana kalırsa Türknet daha mantıklı ama şimdi sorun yasarmisin yaşamazmısın ona bisey diyemicem